Gå til innhold

Boxee box filoverføring for en nybegynner


Anbefalte innlegg

Jeg har koblet boxee boxen til tv'en og alt virker fint. Virker også fint å streame fra ekstern harddisk tilkoblet boxee boxen.

 

Men jeg har et par spørsmål som jeg håper noen kan hjelpe med.

 

1. Ifølge nettsidene til boxee, skal boxen kunne drive en ekstern hd selv, mens den andre må være koblet til strøm. Jeg har to 2tb wd mybook eksterne harddisker og prøvde å koble den ene til boxee boxen, men den registrerte den ikke før jeg koblet til strøm. Er 2tb kanskje for mye å kjøre uten strøm uansett?

2. Jeg vil gjerne la harddiskene stå tilkoblet boxee boxen hele tiden og overføre filer fra pc rett til harddiskene. Er dette mulig? Boxee og pc (acer laptop med xp) er på samme nettverk, boxee med kabel og pc på trådløst.

3. Hvilke innstillinger må jeg ha på boxee og pc forat dette skal gå?

4. Hvis dette ikke er mulig, hvilket alternativ har jeg?

 

Takk for all hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1. Boxee leverer nok ikke mer en 5V gjennom USB som kan drive små eksterne disker. MyBook må du drive med ekstern supply.

 

2. Det er fint mulig. Men husk på at om du skal streame eller laste over innhold, så kan dette gå svært langsomt dersom pc'n er tilkoblet trådløst. Streaming av HD materiale går ikke så bra.

 

3. Settings => Network => Servers => Klikk på Enable Windows File Sharing. Du kan også sette et delingspassord hvis du ønsker det.

 

Pc'n vil deretter finne disken på boxee som et eksternt share. For å finne den, kan du se under Network places på pc'n. Ellers skrive inn IP-adresse til boxxe inn i My Computer. f.eks \\192.168.0.X

 

4. Kommer ikke på noen andre løsning i farta.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...