Gå til innhold

Meninger om Spec Ops: The Line?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå har ikke jeg spilt demoen, men jeg er i gang med tredje runden nå. Er helt klart verdt en investering vil jeg si.

 

Skal sies at på FUBAR vanskelighetsgrad, så kan frustrasjonen over de to kompisene man har med seg bli litt i overkant.

De er litt vel aktive for å si det sånn...

 

:)

Lenke til kommentar

Spillet e helt suverent og helt klart en investering. Er ikke fan av FPS story mode, men dette er noe helt annet. Det er så mye moralske spørsmål gjennom spillet at det virkelig får deg til å tenke litt. Så, bare på grunn av storyen burde det kjøpes.

 

Resten er veldig generic skytespillbasert, men jeg liker at det er tredjeperson. Synes utviklerne har gjort en kjempejobb med storyen og spillet generellt, og de fortjener anerkjennelse for det. Helt klart verd det.

 

Er forresten på steam summer sales akkurat nå tror jeg ;)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Veldig bra spill. Er delvis i sjokk fremdeles over at spill-industrien kan produsere noe slikt.

 

Er litt i samme klasse som at en haug kjendiser i en reality-serie på TV ble stengt inne i et rom i et år, ble tvunget til å skrive skuespill - og så på et eller annet vis så har de en oppføring av oppfølgeren til Vildanden på den siste episoden. Og.. det er dritbra.

 

Skal ikke kunne skje. Allikevel..

Lenke til kommentar

Synes demoen var bra og, jeg.. Skytingen er veldig dyktig satt opp også - du må tenke forskjellig avhengig av avstand til målet, osv. Smådetaljene er der også. At du kan lett velge om du vil legge våpenet over dekningen eller ved siden, for eksempel.

 

Men de beste delene av spillet er der du blir satt i en situasjon - i "real-time", mens spillet kjører som vanlig - og du må gjøre valg uten at du blir presentert med en bullet-time "tenke-sekvens". Det gjør flyten i spillet mye bedre. Og du ser veldig tydelig gjennom hele spillet at dette har de tenkt på veldig mye. Det er sjeldent at du "bare går" gjennom et brett - det er sekvenser og hendelser, kritiske seksjoner, osv., smuglet inn nesten hele tiden.

 

Når skrivingen ellers også er så god som den er, så er dette ikke så fantastisk mye mindre severdig enn Apokalypse Nå (en annen adapsjon av Heart of Darkness). På grunn av plottet, som sagt, men også på grunn av at Yager gjør noe unikt med historiefortelling som bare kan gjøres når formatet er interaktivt..

 

Så.. hadde "gamere" vært bedre og smartere mennesker, så hadde vi hatt en god latter over skytespill som er laget ved å bare droppe inn monstre du må skyte - etter Spec Ops: The Line. Latterlig og amatørmessig, ville vi sagt om spill som består av random monstre med en boss på slutten av brettet.

 

Men siden vi gjerne er representert av folk som jobber på, eller elsker å lese, IGN og gamer.no, så blir det jo ikke slik.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...