Gå til innhold

Lodder stemningen for en norsk let's play


Anbefalte innlegg

Jeg går og har en liten Minecraft-let's play i magen (om du lurer på hva en let's play er, så er det videoer fra dataspill hvor den som spiller gjerne kommenterer og snakker). Mine inspirasjonskilder er f.eks. Coe, kurtjmac og Etho (jepp, meget originalt).

 

Jeg har ingenting å vise til akkurat nå, så dere blir egentlig nødt til å svare på generelt basis om det ville være interessant å se på noe sånt.

 

Etter et kjapt søk på Youtube så ser jeg at det ligger en hel del mer eller mindre vellykkede forsøk på norskspråklige let'splays, og jeg lurer på om de fleste av dem har få views fordi de er dårlige/uspennende, eller om det rett og slett ikke er noe «marked» for noe sånt.

 

Unntaket ser ut til å være Addexio som nettopp passerte 3000 subs, og det gir meg i hvert fall litt håp :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vil gjerne ser flere nordmenn spille!.

 

Du er i følge profilen din 29 år så da har du antageligvis stemmen og en mer moden spillestil som i vartfall jeg er ute etter i en let`s play.

Hvis du samtidig er deg selv og har det gøy med det du driver med så trur jeg det kan bli bra.

 

Som du helt sikkert veit så tar det ekstremt mye tid å lage en god let`s play og samtidig laste opp såppas ofte at folk ikke gir opp serien din, men har du tid til alt og penger til utstyr så er det gogo!.

 

Prøv i det minste!. Bare ikke gi opp hvis ting går treigt i starten:)

Lenke til kommentar

Jeg kjenner godt til fenomenet «gi opp etter tre-fire episoder», og skal gjøre mitt beste for å jobbe mentalt med det der. En motivasjonsfaktor er nok å få god respons og mange følgere, men da får man høna-eller-egget-problemer. Får bare pumpe ut noen episoder, og se hvordan det går. Er jo mest for gøy uansett, og jeg har et par venner som er på meg for at jeg skal starte opp dette.

 

Er ikke sikker på hvor ofte jeg vil klare å laste opp en episode, jeg ser ikke for meg mer enn et par i uka, og det buuuurde ikke ta altfor lang tid.

 

Og ja, jeg er snart 30 (akk), og har også merket meg at de mest populære let'splayerne på engelsk er på min alder.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...