Jump to content

einarjh

Medlemmer
 • Content Count

  606
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

About einarjh

 • Birthday 02/24/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Dette minner veldig om Superbook, som var en knallsuksess på Kickstarter for et par år siden (enda ikke levert, da): https://www.kickstarter.com/projects/andromium/the-superbook-turn-your-smartphone-into-a-laptop-f Edit: Uhm, det var visst i fjor sommer, jeg er visst litt utålmodig.
 2. Gode ting! Har gått og ventet på denne generasjon kort, og ser ut til at de kommer akkurat i tide til at jeg får VR-headsetet i løpet av sommeren.
 3. Kjører EdgeRouter Lite selv, og er strålende fornøyd. Mener dog å huske at det var mulig å sette opp grunnleggende IPv6-innstillinger i GUI, men jeg byttet fra webinterfjaset til konsollet på første dagen, og har ikke rørt det siden.
 4. Grunnen er støy på 2.4 GHz-nettet, ja. Vi kan ikke garantere at folk får trådløsnett hvis vi må konkurrere med alle privat-WLAN-ene.
 5. Så lenge du ikke forstyrrer nettet for andre så blir ikke paragrafen om forbud mot switcher håndhevet. Bare ikke sett opp en managed switch så går det som regel helt fint. Hvert år tar vi en håndfull brukere, som regel fordi de har satt opp en router og koblet LAN-porten i veggen, og dermed begynt å dele ut IP-adresser ut på resten av studentbynettet. «Straffen» da er at vi sperrer nettet til vedkommende fjerner utstyret og kommer til IT-tjenesten for å skrive under på at det er gjort. Trådløsroutere har vi fra dette semesteret av bedre mulighet til å «ferske», så det kan godt hende at vi kommer til å gjøre et par raid.
 6. Og i dag finner vi ut om Komplett klarer å sende ut sitt første parti. Akkurat nå ligger det an til at den ankommer en dag for sent i forhold til en tur jeg skal på. Akk.
 7. Dette er jo fantastisk lite tillitsvekkende. LG skader Google sitt omdømme her. Edit: Der oppdaterte Komplett datoen sin til 27. november. Sukk.
 8. Jeg sitter og stirrer på akkurat det samme, Klykken-. Tiden renner ut for å motta telefonen på denne siden av helgen, ser det ut til.
 9. Jeg husker jeg leste at VR var rett rundt hjørnet en gang. Det var i Nintendomagasinet en gang på nittitallet. Det tok altså over 20 år før det ble alvor av det.
 10. Nå er jeg partner! Det var overraskende smidig. Venter bare på endelig bekreftelse på AdSense-kontoen min. Ikke at jeg kommer til å tjene penger da, har knapt seere. Er mest for å teste at jeg gjorde det.
 11. Jøss, det var rart. Jeg har på mystisk vis fått til akkurat den biten. Tror kanskje jeg trikset noe med hvilket språk som var primærspråk på GApps-innstillingene sentralt. Det jeg derimot får er beskjed om at jeg ikke kan begynne med såkalt monetizing på filmene mine, altså putte reklame på dem og få en liten bit av kaka. Spent på om dette nå blir mulig.
 12. Ja, du kommer til å trenge et såkalt riser card. De er fleksible, så de passer med forskjellige hovedkort og kabinetter. Jeg handlet på eBay, men du får også tak i hos enkelte spesialbutikker, for eksempel http://htpc.no/28-kabler
 13. Artig at denne testen dukket opp nå, jeg ble nettopp ferdig med å sette opp en ny HTPC med dette kabinettet som basis. Prosessen er dokumentert på bloggen min: Del 1 Del 2 Del 3 Kabinettet er dyrt, men vel verdt pengene. En helt lydløs HTPC med nok kraft til å drive XBMC har vært en fjern drøm lenge, men nå er det endelig i boks.
 14. Så vidt jeg kan se så har det hovedkortet ditt en relativt stor kjøleribbe på høyre side av hovedkortet som kommer i veien for heatpipene på Streacom-kabinettet. Muligens er det problemet løst på de nye versjonene av Streacom-kabinetter, men jeg kom ut for det da jeg skulle bygge lydløs PC. mATX-hovedkort fungerer mye bedre.
 15. Det er vel fortsatt lite oppmerksomhet rundt dette, men det er også noe TV-signaler tilgjengelig i nettverket via multicast, for info se http://forskningsnett.uninett.no/tv. Ikke like mange kanaler som på coax-kabelen, men du får TV2 Premier League-kanalene, blant annet. Og dette er rett og slett helt fantastisk! De gangene man får sett uten store problemer med hakking! Men, herremin. Det er gratis, og det funker sånn ca. 50/50! Så vidt jeg leser av innleggene dine bor du på Sentrum, der er det problemer med gamle og dårlige nettverkskontakter, samt noe usikkerhet om kvaliteten på kablingen, så vidt jeg vet holder SOPP på med målinger og utbedringer der. (Disclaimer: Jeg jobber ved IT-tjenesten, men ikke med nettverk)
×
×
 • Create New...