Gå til innhold

Valg av strømabonnement


Hannelol

Anbefalte innlegg

Vi er to stykker som bor sammen og prøver å velge strømabonnement. Grunnen for at jeg starter denne tråden er at ingen av oss har noe spesielt peiling på dette, og tenkte vi kunne trenge litt hjelp fra dere. Vi bor i Oslo, og leiligheten er på ca 60 kvm. Varmtvann og sentralvarme er inkludert. Setter stor pris på anbefalinger!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Jeg kan også anbefale å sjekke Konkurransetilsynets prisovsikt. Jeg selv valgte en strømavtale hos Fortum siden de også tilbyr miljøvennlig strøm, se her: http://www.fortum.no/no/Strom-Privat/Stromavtaler/stromavtalen-CO2Fri/

 

Det er bra at de garanterer billig strøm fra fornybare energikilder. Så sparer man både penger og miljøet. Samt at Fortum er en seriøs strømleverandør uten skjulte påslag.

Lenke til kommentar

Jeg kan også anbefale å sjekke Konkurransetilsynets prisovsikt. Jeg selv valgte en strømavtale hos Fortum siden de også tilbyr miljøvennlig strøm, se her: http://www.fortum.no...avtalen-CO2Fri/

 

Det er bra at de garanterer billig strøm fra fornybare energikilder. Så sparer man både penger og miljøet. Samt at Fortum er en seriøs strømleverandør uten skjulte påslag.

Alle forbrukere av strøm betaler i dag for en bedre framtid via grønne sertifikater.

 

Tilnærmet all strøm i Norge produseres av vannkraft og vi har begrenset med overføringskapasitet mot vår "naboer" (NL, DK, SE). Kjøp billigste strøm og ha det godt og varmt er min oppfordring!

Lenke til kommentar

Jeg valgte det lokale strømselskapet, som uansett ikke ligger så ille i pris. Jeg er skeptisk til de "super-billige" siden man der gjerne forhåndsbetaler en ganske betydelig andel, og det blir usikkert om man får pengene igjen hvis selskapet går konkurs. Hvis dere bor på 60 kvm, og oppvarming/varmtvann er inkludert så vil det jo som det sies i tråden her, ikke bli spesielt stor strømregning uansett.

Lenke til kommentar

Akkurat nå importerer vi kraft fra alle 4 linjene til Sverige og den ene til Finland og begge de landene har en stor del av produksjonen som atomkraft.

Mens vi eksporterer til Russland,Danmark og Nederland.

 

Men bor du på vestlandet sør for nordfjord og sørlandet så får mann stort sett strøm fra vann og vindkraft

Endret av halnes1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...