Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Spotify krasjer PC-en


Anbefalte innlegg

PC-en henger seg fullstendig til tider pga. Spotify.

 

Dette begynte å skje etter en av oppdateringene i Mai. Jeg prøvde å laste ned en tidligere versjon, men ser ut som Spotify oppdaterer seg selv når du starter. Prøvde også å gjøre i kompabilitetsmodus, uten at det fungerte.

 

Tips?

Endret av cs_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

  • Hvis det spilles lyd så stopper den
  • Bildet blir fullstendig fryst
  • Bildet (farger, kontrast etc.) endrer seg ikke.
  • Bildet endrer seg ikke, annet enn at det fryser

Det er som om PC-en blir fryst i tid.

 

Jeg mistenkte også lydkortet ettersom jeg har hatt problemer med det før (forårsaket at PC-en har fryst når jeg har f.eks. spilt BF3), men jeg deaktiverte det i bios og prøvde å benytte et usb-lydkort. Samme problemet...

 

Har prøvd å skru av Hardware Acceleration og fjernet last.fm-appen. Ser ikke at jeg kan fjerne noe mer.

Endret av cs_
Lenke til kommentar

Det er vist en del brukere av Spotify som har dette problemet. Det er ingen er ingen ordentlig løsning på problemet, kun et par forslag til mulige løsninger.

  1. Høyreklikk på .exe filen og kjør programmet som administrator (Kompabilitetsmodus er også foreslått, men det har du allerede gjort)
  2. Legg til Spotify som unntak i firewall og antivirus
  3. Aner ikke hvorfor dette skal ha noe å si, men det kommer fra en admin på spotify forumet: Unngå å kjøre Spotify og Facebook samtidig.

 

Som et siste forslag ville jeg sett på denne tråden. Hvis du går ned til post nummer 5 så forklares det hvordan man endrer at en frys blir en blåskjerm istedenfor hvis frysen er forårsaket av at drivere konkurrerer om de samme ressursene. Hvorfor vil man heller ha en blåskjerm enn en frys? Fordi når man får en blåskjerm genereres det en dump fil som kan fortelle mer detaljert om hva det er som er problemet. Hvis analyse av dump filer er for komplisert/tidkrevende så kan du laste dem opp her så kan vi ta en titt på dem.

Lenke til kommentar

tusen takk for hjelpen! skal prøve det.

 

når du mener spotify og facebook samtidig så regner jeg med facebook i web browser? eller burde jeg skru av posting to facebook også? (poste hvilke sanger du hører på etc)

 

Akkurat det vet jeg ikke. Var bare en mod på Spotify forumet som hadde det i en liste av ting. Ut ifra sammenhengen så virket det som nettleser facebook ja.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...