Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

[Løst] Får ikke logget av hotmail. Hva gjør jeg?


Anbefalte innlegg

Flere andre bruker samme maskin som meg, så det er viktig for meg å få logget ut av hotmailkontoen min.

 

Når jeg prøvde å logge meg ut første gang, kom det opp en advarsel om at nettstedet (eller noe) var godkjent av en ukjent autoritet, og at det kunne innebære en sikkerhetsrisiko for konfidensiell informasjon å gå videre. Jeg prøvde flere ganger å gå tilbake igjen, men det samme skjedde hver gang. Til slutt prøvde jeg bare å trykke fortsett, for jeg kunne ikke bli sittende i timevis ved maskinen, heller, og ut av den kontoen må jeg. Tilsynelatende kom jeg til hotmail sin side, men problemet er at jeg fortsatt ikke er logget av, jeg kan gå rett inn på kontoen min uten å logge meg inn igjen. Hva gjør jeg nå?

 

Håper noen har en rask løsning på dette problemet! Er i så fall utrolig takknemlig! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei!!! Nå når jeg skulle logge meg inn på hotmail igjen, kom jeg rett inn på kontoen min. Da hjalp det altså ikke likevel det jeg gjorde i stad (slettet informasjonskaplser og lagrede passord). Jeg må få logget ut av den kontoen, men hvordan?

Lenke til kommentar

"Logg av", øverst til høyre...

 

Gjett om jeg har prøvd, da... Ingenting skjer. Jeg er like innlogget etter at jeg har trykket på logg av. Jeg kommer til den siden med diverse "nyheter" osv., men det står mitt navn i hjørnet øverst til høyre, og det er bare å klikke seg rett inn på kontoen min.

Lenke til kommentar

*snip*

Det høres umulig ut.. Hvilken nettleser benytter du? Og har du mye "rusk" på datamaskinen din?

 

Jeg bruker Safari, og jeg har vært litt bekymret for om det har vært noe galt med maskinen min i det siste. Hvordan fjernes i såfall "rusket"? Kan problemet være at jeg trykte fortsett etter å ha fått den sikkerhetsadvarselen, og at jeg har fått et eller annet virus? Uæææh!

 

Jeg prøvde igjen å nullstille passord og informasjonskapsler i nettleseren, og nå er jeg logget ut igjen. Problemet er jo at det var jeg i stad også etter å ha gjort det samme, men plutselig var jeg logget inn igjen.

 

Bekymret for hva som egentlig skjer nå...

Lenke til kommentar

lag en ny konto og logg inn på den, så er du ihvertfall ikke logget inn på den ekte kontoen samtidi :p

og det er ikke vits å slette tråder bare fordi man har funnet en løsning, andre kan ha behov for dine erfaringer en annen gang :)

 

Tusen takk! Det var et godt tips, det skal jeg gjøre med en gang.

 

Jeg tenkte ikke på at andre kunne ha behov for løsningen, tenkte bare på at det var dumt at mange brukte tid på å lese om et problem som var løst... - Men det viste seg jo at det ikke var løst likevel, så veldig greit at jeg ikke slettet, hvis det går an.

 

Tar gjerne i mot flere tips om hvordan jeg skal være sikker på at jeg er logget ut.

 

Har forresten noen andre vært borti den sikkerhetsadvarselen jeg beskrev i første innlegg?

Lenke til kommentar

*snip*

Å fjerne rusk kan fort ta litt tid.., og ikke noe jeg orker å gå inn på her.

 

Siden du har forsøkt å fjerne lagrede passord + cookies fra nettleseren, uten at dette går, foreslår jeg at du bare bruker en annen nettleser for å bytte passordet på hotmail-kontoen.. Da er problemet løst.

Lenke til kommentar

lag en ny konto og logg inn på den, så er du ihvertfall ikke logget inn på den ekte kontoen samtidi :p

 

 

Nå har jeg laget en ny konto, og jeg oppdaget noe "skummelt" når jeg logget meg ut fra den. Siden jeg kommer til fra den nye kontoen ser annerledes ut enn siden jeg kommer til fra kontoen min. Det tipper jeg at tyder på et eller annet jeg helst ikke vil ha der.

 

Noen som forstår hva dette dreier seg om?

Lenke til kommentar

*snip*

Antagelig bare tilpasning av utseendet - som du selv har gjort for din hotmail-konto?

 

Nei, det er det ikke. Andre reklamer, og de er plassert annerledes enn vanlig. Og nå åpnet jeg en ny fane og gikk til hotmail, og gjett hva: jeg er fortsatt logget inn på min konto, selv om jeg liksom har logget meg ut av den, opprettet en ny konto og vært inne på den, og så logget meg ut igjen av den nye. Hvordan i alle dager skal jeg få logget ut?

 

Hold inn tallet 1 og 2 og klikk back space! Funker perfekt..

 

Nei, funker ikke det, heller, jeg er like innlogget.

 

Hva kan dette skyldes? Ingen som har opplevd tilsvarende?

Lenke til kommentar

Jeg ser at nettadressen når jeg er logget ut av min vanlige konto slutter på 8 flere tegn enn når jeg logger ut av den nyopprettede kontoen min. Den første delen er lik, men så er det altså 8 tegn ekstra på kontoen jeg ikke får logget ut fra. Har dette noe med problemet å gjøre?

 

Bytt passord for hotmail-kontoen via en annen nettleser.

 

Ok, må innstallere en annen nettleser. Hvilken anbefaler du?

Lenke til kommentar

*snip*

Kom heller med hele nettadressen, istedet for å spørre (så lenge den ikke inneholder navn o.s.v. ??).

 

Nei, det vil jeg ikke, for da tror jeg alle som vil kommer rett inn på kontoen min. Nettadressen fører til den såkalte utloggingssiden min, og jeg er jo ikke utlogget, men innlogget. Prøvde å kopiere nettadressen og lime inn i en annen fane, og da var jeg inne på min konto.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...