Gå til innhold

Ikke støttet videoformat, Phillips


Anbefalte innlegg

Hei og god påske!

 

Jeg har et problem med min Philips pfl5603. Jeg skulle spille Xbox 360, og fikk opp "Ikke støttet videoformat". Samme problem oppstår også hvis jeg prøver meg på PS3. Men det fungerer når jeg setter på HD-PVR dekoder.

Alt fungerte helt fint i går, men i dag så skulle det visst ikke funke. Jeg har prøvd å tilbakestille det ene og det andre, og alt som går an å tilbakestille. Jeg har også prøvd forskjellige HDMI-kabler, samt alle HDMI-innganger på TV'n, men det vil så absolutt ikke funke.

Jeg har hatt problemet før, men da slo jeg bare av og på tv og PS3, og da løste det av seg selv. Men nå er det virkelig ugreit her. Når jeg tenker meg om, så fikk jeg det problemet sist gang jeg lånte Xbox (jeg bare låner den jeg har).

Kan det være noe der som gjør det (nei, jeg prøver ikke å sende hatsignlar om xbox)? Men igjen, ettersom jeg resetter PS3, så skulle man tro at TV'n klarte å justere seg selv dit den skal. Som sagt så fungerer det å se på TV, men ikke å spille.

 

Edit: Det fungerer sånn ca nå, etter jeg prøvde en annen HDMI-kabel. Har også satt TV'n sånn at den ikke skal skalere automatisk. Rare greier. Er kun når jeg skal spille PS3 og Xbox. TV funker helt fint ellers.

Endret av JayCamino
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...