Gå til innhold

Q-tec 6021CMD kabinett = Utrolig dårlig!


EspenDL

Anbefalte innlegg

Hei!

Har et Q-tec 6021CMD kabinett og lurer på om det er noen andre her på forumet som har hatt erfaringer med det.

Første inntrykk utrolig dårlig.

Hvor skal jeg skru fast PCI korta mine/Skjermkort(AGP)?

Godt og varmt blir det også inni. Kanskje litt for varmt.

Hvis jeg legger PSU på utiden av kab. faller temp. på CPUen med 10 grader.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
det følger en metall-ting som passer rett over der du skal skru i skruer til pci/agp-kort.om du monterer denne rett slipper du å skru i skruer.er dog enig med deg i at det er alt for varmt i kabinettet.men det er billig,så du betaler vel ca. for det du får...

 

Den metall-tingen du snakker om går ikke ann å bruke på de korta jeg har.

Lenke til kommentar

Satte akkurat sammen en maskin med dette kabinettet.

Problemet mitt var at vifta på CPU kjøleren havnet helt intill PSU (<1cm). Det ga dårlig luftstrøm, selv om turtallet på vifta gikk opp (?!) 500rpm (=støy). Tror jeg må montere vifta på siden av ribba.

 

Ellers fungerte det helt greit.

 

Kan legge ut bilder av montert 'kortholder' i ettermiddag hvis noen har bruk for det.

Lenke til kommentar

Jeg har også montert en PC til noen bekjente med dette kabinettet. Egentlig kjøpte jeg det en gang kun for å bruke PSU til en annen PC, men så viste det seg at jeg hadde brukt for selve kabinettet likevel.

 

Ang. varme, så har jeg rett og slett snudd CoolerMaster CPU viften til å blåse ut fra kjøleren og rett inn i PSUen. Det er jo trangt om plassen. Jeg laget en liten trakt i papp slik at luften går rett inn i PSU. Det er riktignok en AOpen PSU, men det spiller mindre rolle. Denne PSU viften er 7V moddet.

 

For å oppnå god nok kjøling, så har jeg bevisst latt være å tette igjen de to nederste PCI kortplassene, så mye av luften kommer inn der. Det står bare en AMD Athlon 850MHz i, så det er begrenset med kjøling som trengs. Jeg har ikke temp. tallene tilgjengelig nå, men de er målt til helt akseptable verdier.

 

Når det gjelder PCI kortene, så trodde jeg at jeg hadde mistet festemekanismen, så jeg mekket et trepinne som jeg skrudde fast over alle PCI kortene. Fungerer ok, men noe tungvindt.

Lenke til kommentar
hehe har dette kabinetet til min andre pc,for et ræva kabinett,for lite luftstrøm,høy temp ihvertfall på amd cpu på en p3 går det greit.

Ja det med pci tok sin tid å skjønne ut men du bruker den metal greia og setter opp pci kort festene og skrur inn to skruer.

 

Kan du legge ut et bilde.

Lenke til kommentar

Prosjekt 'sidemontert vifte' ga en reduksjon i CPU temp (idle) fra 50 grader (og stigende) til 44 på XP2200'en. Støynivået gikk også noe ned, trolig fordi viften nå går på 5000rpm, ikke 5500. Bråker fortsatt for mye for meg, men den er godkjent som lager-PC.

 

De originale skruene passet perfekt mellom ribbene, lett å skru inn, og vifta sitter støtt og godt med bare 2 skruer.

 

[Edit] For de som ikke fikk med seg grunnen til dette: Det var minimal klaring mellom PSU og vifte i normalposisjon. [/Edit]

 

SSCN0510.JPG

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...