Gå til innhold

13" stor nok?


Anbefalte innlegg

Hei, vurderer å kjøpe meg ny laptop, og har begynt å se på 13" - de ser så praktiske ut, spesielt om den har hdmi så man kan se film på storskjerm om man ønsker.

 

Spesifikasjonene på 13" er jo helt greie i dag, men for ellers bruk, slik som surfing, litt spilling (spiller ingen hardcore hw krav spill), chatting, etc

 

Vil antakeligvis bruke den mest aktivt til å skrive på (skriver en del).

 

Har en 15" i dag (testa g53sw hehe), og synes den er stor i overkant - blir 13" .."nok"?

Endret av olsen_1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har en MBP13", og synes det fungerer bra til de fleste oppgaver. Uavhengig av om du velger mac eller windows, så vil det være et bra format til skolearbeid. De fleste 13"-ere veier lite og er små, Jeg har også brukt den til spilling, som fungerer helt okey.

 

Det eneste unntaket er ved skriving i word og lignende. Det fungerer bra, men pga. skjermens størelse og formfaktor (16.9), vil ting enten se smått ut hvis du skal se hele siden, eller du må zoome inn slik at du bare ser en liten del av hele siden du jobber med. Uansett, jeg ville ikke valgt noe større enn 13" til skolearbeid og som underholdning så lenge jeg har en stasjonær med stor skjerm som jeg kan bruke hjemme.

Lenke til kommentar

Skolemaskina jeg fikk fra skolen er vell på en 13" tommer, og jeg synes det er litt lite. Går stort i surfing, epost og tekstredigering, men allikevell. Den er jo veldig lett å dra med seg rundt i forhold til en 15" tommer, så slik sett er det ganske fint. TIl og med mulig det veier opp for liten skjermstørrelse.

Lenke til kommentar

Har selv en billig 15" Compaq med 1366x768(?) oppløsning. Prisen tatt i betraktning så er den helt ok, men for at den virkelig skulle være mobil så vil jeg snart kjøpe meg en ultrabook 13,3". Personlig er jeg ikke fornøyd med oppløsningen vi fortsatt har og har hatt i snart 10 år på standard bærbare. Så som det sies over her så ville jeg gått for en pc med 1440x900 eller høyere oppløsning. Selv har jeg siklet på Zenbook og nå har jeg lest at de kommer med en ny versjon til sommeren som får lys i tastene som var mitt største ankepunkt for ikke å kjøpe den. Nye Zenbook med 13.3", 1920x1080, SSD i5/i7 og opplyste taster samt et fint design er nok det jeg vil gå for.

 

Du kan jo derimot få en mye billigere 13" om ikke du har så kresen. For en bra Zenbook må du jo gjerne gi opp i mot 10.000kr.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...