Gå til innhold

Radeon 9700 sin feil?


Anbefalte innlegg

Jeg hadde et gammelt oppsett med mitt nye sapphire radeson 9700, ikke for så lenge siden byttet jeg ut Hk til et Abit NF7-S V2.0 og 512 TwinMos DDR pc3200. Skulle ikke dette passe sammen?

 

Det som er problemet mitt er at maskinen låser seg helt når jeg har spilt Warcraft III ei stund. Når jeg spiller counter-srtike så vil ikke det bli ordentlig oppløsning, cs`en kommer opp som et eget vindu i windows. Har installert alle driverne som jeg har... (nyeste til skjermkortet ivertfall)

Kan det være hardware- feil eller konflikt, eller?

 

Dette skjedde ikke før jeg byttet hk`et og ram.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har formatert og installert windows på nytt 2 ganger. Jeg skylder på skjermkortet pga at det skjedde lignende med meg før og da var det skjermkortet sin feil, men det ser nå slik ut at det ikke er skjermortet sin feil, jeg testet med et annet skjermort men ikke noe bedre. Jeg har også testet annen ram, men det hjalp heller ikke.

 

Min maskin:

Abit NF7-S V2.0 Hk

Sapphire Radeon 9700 np

512 TwinMos ddr pc-3200

2 x 80 gb harddisker

 

Alt står forresten under på signaturen :smile:

Lenke til kommentar

det røde lyset er sikkert stdby led som på mitt aopen kort. Det viser når strømmen i hovedkortet er gått ut og når det er ok å begynne å skifte deler på det.

 

sett en 80mm vifte til å blåser på kortet. Da får du kjølt ned hele slik at det kanskje holder bedre. Jeg har vannkjøling på mitt 9500 og der var det punkter på kortet som ble sinnsykt varme. Monterte en ribbe på en kjøleplate og satte en 80mm vifte opp løst som blåser inn mot northbridgen på hovedkortet. Kjøler ned både skjermkortet og hovedkortet bra. Bilde her:

http://www.aaseboe.com/Bilder/data/ribbe.jpg

 

den ribben var bare en gammel pentium sak som jeg sagde opp og limte på med noe lim som var til overs fra en zalman dings.

Lenke til kommentar

Har opplevd låsing jeg og i Warcraft III. Virker som om minnet fylles opp på en eller annen måte. Kjørte alle instillinger på max og det var der problemet mitt lå. Skrudde ned litt på instillingene og vips så var det problemet løst. Har ikke hatt noen problemer med WarCraft III. Bare et tips..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...