Gå til innhold

HTC One X


Anbefalte innlegg

Et kjapt spørsmål til.

 

Hvis jeg går inn på "telefon" får jeg først opp de jeg har ringt, før favorittene kommer. Til slutt i listen kommer alle facebook venner. Dette er plagsomt.

 

På fanen kontakter ligger kun kontakter fra sim-kort.

 

Valgte ikke synkronisering av Facebook kontakter. Har tatt det av både på Facebook og "Kontakter" - Telefonbok (oppe til venstre).

 

Går det an å få dette bort?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opplever det samme som deg, bare at jeg har huket av for Google-kontakter og kun de med telefonnr. Jeg synker mot FB for å få kontaktbilder. Allikevel opplever jeg at når jeg skal sende melding og søker opp kontakter, så kommer alle opp. Dette har vært et "problem" med HTC "alltid", har vært diskutert tidligere.

 

Et alternativ er å bruke en egen app, f.eks. Go Contacts. Men ikke så stort problem at jeg har gjort dette selv.

Lenke til kommentar

Fikk tilbake One X'n min fra WIFI fiks denne uken. Og problemet er nå mye værre. Jeg får ikke inn signaler om jeg ikke sitter 2 meter fra AP..

 

Vet det ikke er expert selv som fikser, men må si jeg er oppgitt. Ga en detaljert beskrivelse og forklaring av problemet til ekspeditøren der. Vet jeg kan fikse det på 10 minutter selv, men vil ikke bryte garantien, irriterende!

Lenke til kommentar

Skjørner godt at du blir irritert. Du kan kanskje fylle ut en skriftlig beskrivelse av problemet, og legge ved telefonen slik at serviceverkstedet får korrekt beskrivelse av problemet. Selv trodd jeg at jeg hadde fått dette problemet på min telefon, da den plutselig begynte å bruke en del mer strøm. WiFi signalet var dog tilfredsstillende. Stor var gleden min da jeg oppdaget at jeg selv hadde vært inne og fiklet og klart å aktivere NFC, så der var nok strømtyven ;)

Lenke til kommentar

Har nå rooted min HOX og tatt i bruk Android Revolution HD 7.2.2

 

Testet litt CM10 før jeg installerte ARHD, men jeg er for vant med sense grensesnittet og diverse apps som kommer med HTC..

 

Det jeg derimot skulle trenge er et fullverdig backup program som tar backup av diverse kontoer å apps du må legge inn\installere hver gang du legger inn nytt rom..

Endret av Emaldiom
Lenke til kommentar

Da har jeg bestilt meg en hvit One X. SIII ble vurdert bort pga Touchwiz, tror jeg vil bli mer fornøyd med Sense. Så gjenstår det å se om jeg vil savne stock Android som på Nexusen min.

 

Gleder meg til å ta den i bruk, har hatt Nexus siden februar/mars nå, altfor lenge. ;-)

Lenke til kommentar

Er alltid mere behagelig uten, men om.du ønsker å selge den videre etter en tid er det ikke noe minus med en ripefri skjerm. Men pass på glasset til kameraet, her har design avdelingen hos htc gjort en stor brøler, og der er lett å ripe opp dette veldig kjappt.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

God kveld godt folk,

 

Har i dag vårte ein lykkelig eigar av One X, etter mykje fram og tilbake mellom denne og S3. Valget falt på One X grunna sens, og tidligere erfaringer med htc, samt eit knalltilbod på lefdal med djuice m abb. til 695,- (kjapp hauderekning tilsei at telefonen blir 2400,- billigar kontra å kjøpe den ulåst) angra dog på at eg valde å vidareføre nummeret mitt, noko som ikkje blir klart før om ca 10 dagar(!!!) kontra å få nytt nummer, såpass eg kan ta den i bruk med en gang. Det er noko eg berre lyt leve med ;) Har uansett fått tafsa ein heil del på den, wifi og alt fungerar sjølvsagt, er berre meldinger, telefonsamtalar og 3g eg ikkje får brukt enn så lenge.. :p

 

Og for å forklare telefonen med eitt ord, så er den fantastisk!

 

Har fått lasta ned alle appane eg treng, og lagt inn musikk, samt satt den opp for face, dropbox, evernote og alt anna dill eg treng, så den er klar til bruk når sim er klart :)

 

Det skal også seiast at lyden faktisk blir betre med beatsaudio funksjonen, til og med i mine bluetooth hodetelefoner (sandstrøm). så eit stort pluss der :)

 

Eg rett og slett elskar denne telefonen, og er glad eg ikkje gikk for S3.

 

 

Har også eit lite spørsmål til dei av dykk som har hatt denne telefonen ei stund:

- er det nokon som har prøvd ut eit slikt eit "power bank external backup charger case cover"? ala dette: http://www.ebay.com/itm/3200mAh-Power-Bank-External-Backup-Battery-Charger-Case-Cover-For-HTC-OneX-white-/271018299597?pt=PDA_Accessories&hash=item3f19f310cd

 

sitt å lure veldig på å investere i eit slik, då det kunne vore kjekt å hatt i bakhånd..

Lenke til kommentar

Som jeg skrev tidligere har jeg sendt inn min ONE X , pga av wifi problemet som også påvirket blåtann forbindelsen. Ser den er fikset i dag, så blir spennende og se om bytte av hovedkort i tlf en løser problemet.

 

Aktuell status på din serviceordre

 

Status: KLAR, FINNES PÅ VERKSTED

 

Utført arbeid: Byttet hovedkort.

 

Pris: 0 Kr

Pris inkl. mva.

I ovenstående pris er eventuelt forskudd fratrukket

Lenke til kommentar

Har også eit lite spørsmål til dei av dykk som har hatt denne telefonen ei stund:

- er det nokon som har prøvd ut eit slikt eit "power bank external backup charger case cover"? ala dette: http://www.ebay.com/...=item3f19f310cd

 

sitt å lure veldig på å investere i eit slik, då det kunne vore kjekt å hatt i bakhånd..

 

Den der så veldig grei ut.. Noen som har litt mer info om den eller har prøvd den selv ?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er fleire typar på ebay, alle til rundt $20-$30.. så hadde vore fint om der var nokon som hadde erfaringer med desse, evt så sett vi hauda i lag og prøver å finne den som hadde vore best å prøvd ut av dei.. :p

 

 

 

Edit: link til fleire; http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=battery+charger+case+for+htc+one+x&_sacat=0&_odkw=battery+charger+case+for+htc+one+z&_osacat=0&_from=R40

Endret av amumar
Lenke til kommentar

Fant et klipp på youtube der en person tester en slik battery case:

 

Link:

 

Må si mobilen blir alt for klumpete og stor med den casen på, så jeg tror jeg står over en slik..

Skal jeg kjøpe et ekstra batteri til telefonen blir det en slik multi-lader boks med 5000 mAH.. skal kunne lade opp mobilen din 4-5 ganger.. utrolig greit på hytteturer\tog turer eller lignende

Lenke til kommentar

såg litt tjukk ut ja, men.. slik eg eventuelt tenkjer det, så vil dette dekselet kun vere på når eg treng det. eg har også vurdert den typen som du siktar til, men vil tru det blir litt meir kronglete å bruke telefonen med ein slik sak dinglande etter.. ;) (men stort pluss for større kapasitet, har sett dei med over 10.000 mAH)

Lenke til kommentar

Får min One X tilbake fra service i morgen, den hadde defekt mikrofon :( Tok 1,5mnd fra jeg sendte den inn til Ventolo fikk fikset den.

 

Men men, nå er den straks tilbake og i den anledning bestilte jeg meg et bakdeksel som beskytter den mildt sagt utsatte kamaralinsen. Det er "rock" som pruduserer den og de er kjent for å ha veldig tynne deksler med plast av høy kvalitet

 

http://www.ebay.com/itm/Premium-Quality-ROCK-Naked-Shell-Hard-Cover-Case-for-HTC-One-X-NEW-Dark-Gray-/110869191005?pt=PDA_Accessories&hash=item19d051995d#ht_10268wt_1186

 

dekselet stikker 1,5mm ut fra linsa :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...