Gå til innhold

Kule filmer til sosialt samvær


MeAndThisArmy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Komedier appellerer bare ikke til meg. Generelt synes jeg de fleste komedier er for kjedelige og uinteressante, og de som treffer er gjerne av en slik art at de ikke passer å se sammen med andre. Jeg høres veldig kjip og liksomkul ut nå, men det er sånn det er. Will Ferrell er absolutt ikke den verste. Det er Jack Black.

 

Animasjonsfilmer er for øvrig også en sjanger som passer veldig bra til nevnte formål. Fjasete skrekkfilmer og slasher/gore kan også funke.

Lenke til kommentar

Er ikkje spesielt glad i komediar eg heller. For meg er historien i filmen eit av dei viktigaste elementa, og komediar har oftast ikkje dei beste historiane. Det virkar som historien består av morosame og litt tilfeldige situasjonar - som eg ofte kan le av, men i det lange løpet så vil ikkje filmen etterlate nokre særlege spor hos meg. Men dei komediane som tenkjer mest på historien og får inn situasjonar som samsvarar til handlinga synest eg er dei beste komediane, der nokre av dei er til og med blant favorittane mine.

 

Til dømes:

 

The Big Lebowski

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Snatch.

Scott Pilgrim vs. the World

Kick Ass

Kiss Kiss Bang Bang

 

Mislikar forøvrig både Will Ferrel og Jack Black eg òg.

Lenke til kommentar

Det er akkurat det der. Jeg ser ikke på meg selv som en snobb, men det blir for ... Nei. Det er stort sett billige supplement til et mangelfullt (eller fraværende) plott.

 

Film én og seks på lista di er for øvrig blant mine favorittkomedier, så jeg bør gi to, tre, fire og fem en sjanse òg (selv om jeg er noe skeptisk til Kick Ass). Har du flere komedier liggende?

 

(Kan forresten anbefale deg Tristram Shandy, om ikke du har sett den allerede.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...