Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva tenker jenter om intimbarbering?


volvo2

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg syntes helt ærlig det er synd at det har utviklet seg slik at alle jenter "må" barbere seg nedentil. Personlig føler jeg meg mer komfortabel ved å barbere meg, men hadde selvfølgelig vært enda bedre om gutta ikke brydde seg slik som de fleste jenter gjør i forhold til gutter og intimbarbering. Jeg tar aldri bort alt, beholder en stripe, og det er fordi jeg ikke ønsker å se ut som en 8-åring nedentil..

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Til maliut22. Bedre å ha igjen litt hår enn å se helt ut som et barn der nede etter barbering ja..Er det pga hva du tror andre mener om deg at du føler deg mer vel når du er barbert da? er sikkert et styr som må gjøres ganske ofte også? Jeg synes jenter med naturlig busk er det absolutt mest sexy og helt naturlig:) Virker som mange bare følger en mote uten å egentlig tenke så mye over hva som er best for egen del. hva er vel mer naturlig enn kjønnshår?

Lenke til kommentar

Til maliut22. Bedre å ha igjen litt hår enn å se helt ut som et barn der nede etter barbering ja..Er det pga hva du tror andre mener om deg at du føler deg mer vel når du er barbert da? er sikkert et styr som må gjøres ganske ofte også? Jeg synes jenter med naturlig busk er det absolutt mest sexy og helt naturlig:) Virker som mange bare følger en mote uten å egentlig tenke så mye over hva som er best for egen del. hva er vel mer naturlig enn kjønnshår?

 

Ja, det er jo selvfølgelig pga hva jeg tror andre mener. Det tror jeg er årsaken til at de fleste jenter (og gutter) barbere seg nedentil. Hadde ingen brydd seg hadde det ikke vært noe problem! Selv har jeg en kjæreste som ikke ønsker at jeg er helt glattbarbert, det hender jeg lar det gå en stund mellom hver gang jeg barberer meg og det plager han heller ikke. Personlig foretrekker jeg at gutten er så naturlig som overhode mulig! Jeg blir oppriktig sint om kjæresten min barberer bort alt, det finnes ikke noe mer turn-off enn mann/gutt som fjerner håret nedentil..

Lenke til kommentar

Hm.. Kan ikke si at jeg barberer så veldig mye for tiden.

 

Hater å barbere, det tar lang tid å få med alle hår og det klør som besatt ett par dager senere når hårene begynner å gro for fult. Ikke er det spesielt sexy å måtte klø hele tiden..

 

Lar det ikke gå så lenge mellom hjer gang da, jeg 'takler ikke' en 'full' busk, så noe hagearbeid må man bare gjøre.

 

Skulle ønske jeg hadde turt å prøve å epilere nedentil igjen.. Sist jeg prøvde så klarte jeg å ''klype'' meg selv nedentil så jeg fikk blåmerke.. :p

Epilerer leggene mine. Epilerer med noen ukers mellomrom og de er silkemyke i flere uker <3

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Smaken varierer ser jeg. For min egen del synes jeg ikke det ser bedre ut med masse hår nedentil enn det gjør under armene. Kjekkere å kunne se og føle hva man holder på med der nede, spør du meg. Selv føler jeg meg også mye renere og penere når jeg barberer stellet, og alt kjennes mye bedre uten masse hår i veien. Som en bonus ser tissen mye større ut også.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Morsomt at noen skriver de ikke liker barbert pga. da ser man ut som en "unge der nede". Man eldes der nede akkurat som på resten av kroppen, dog det ikke går like fort/er like synbart som f.eks. ansiktet så kan man i det aller fleste tilfeller se forskjell på en 14 åring og en 24 åring! Dog, det er jo alltids smak og behag.

 

Dama shaver seg clean 4-5 ganger i måneden, skal ærlig innrømme jeg liker det å best, ikke noe bedre enn å spise nybarbert mus, men har heller ikke noe imot hår, så nyshave 4-5 ganger i måneden på dama er helt greit for meg!

 

Selv bruker jeg barbermaskin, så har helt kort, men synbart hår. Ikke noe hår i maten, og ingen hudirritasjoner etc. Fett!

  • Liker 5
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg har shava meg helt i to år nå, og trives absolutt best når det er helt glatt.

Skjønner ikke helt hvorfor noen tenker på små unger når de ser den kvinnelige delen nybarbert, ser dere på eldre menn som shaver seg i ansiktet som små unger og da?

 

Det er mer hygienisk å fjerne hår der nede, synes hvertfall jeg, og blir liksom så behagelig. Også må jeg nevne at jeg har litt kroppshårfobi da. Fjerner alt anhver dag, og det klør aldri. Anbefaler denne http://www.sparkjop.no/Sparkjop/Images/prodLarge/L_988162.jpg til barbering og denne http://www.asanmagasinet.no/Portals/asanmagasinet/Blogg/medlemmer/Produkter/Asan-Cooling.jpg til etterpå. Funker veldig bra:)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Voksing har fungert meget bra for meg, og nå vokser jeg meg hver 2. måned. Legger, lår, rumpe og en fin frisyre forran (en liten busk). Prøvde å få vokset ballene, men det viste seg at jeg hadde alt for tynn hud der til at det var forsvarlig elns. Har en del one night stands, og tilbakemeldingene har vært utelukkende positive. Kun en jente for et år siden ca som fortalte meg at hun foretrakk gutter med hår, men vi gjennomførte samleie :)

Jeg er ihvertfall veldig fornøyd slik hårsituasjonen min er nå. Har nok hentet mye inspirasjon fra pornofilmer og den slags. Det føles rent og det er en utrolig deilig følelse å være hårløs.

Er btw 18 år gammel. Spør meg gjerne om mer om dere ønsker, har fått inntrykk av at få gutter tør å vokse seg, that´s a shame, mange jenter har vært fornøyd med meg ihvertfall :)

Lenke til kommentar

Jeg er også en av dem som kke liker at noen sier null hår = barn. Jeg skjønner jo hva begrunnelsen er, men null hår på voksen kvinner = hun fjerner håret, ikkeno mer enn det. Det får meg liksom på tanken om at noen er redd for å virke pedofil. amme er det med når en gutt ikke vil gjøre ett eller annet i senga fordi det virker "homo". Hvordan kan det være "omo" når du hjør det med ei jente? Stereotypier altså...

 

Jeg selv liker å holde meg hårfri der nede, fordi jeg liker følelsen bedre. Jeg barberer noen ganger, men epilerer for det meste. Gjør dette pga barbering får med til å klø og de nykuttede hårene stikker veldig nårde gror litt ut. Jeg får også mer inngrodde hår når jeg barberer meg. Ingrodde hår er nok det mest nasty med å fjerne det, tenker jeg. Det verste med epilering er at hårene ikke gror ut jevnt - noen steder kan detvære 1 mm, noen steder 3, noen steder helt nakent, som jeg synes ikke ser særlig delikat ut.

 

Kjæresten min liker meg uten hår, men han klager ikke når jeg får noen mm heller. Synes jenter burde kunne velge slike ting selv. For meg er det helt greit at han liker meg uten hår. Jeg selv bryr meg veldig lite egentlig. Så lenge det ikke er i veien for sex, er jeg fornøyd. Det skjer dog at det kan være i veien for sex - ikke når det er for langt, men når det er kort og stubbete - da stikker det ved friksjon :thumbdown:

 

Utseendesmessig... Jeg liker nok meg selv uten hår. Noen andre kan passe med en liten trekant, noen kan passe med en stripe. Dette gjelder bare jenter - synes gutter ser bedre ut med naturlig form; ingen skarpe kanter nedentil. For meg ser en veldig tynn stripe bare æsj ut, slik som alt for tynne øyebryn.

 

Selv om jeg nå har vært veldig konkret med svarene mine, bryr jeg meg egentlig veldig lite om kjønshåret til andre folk.

Lenke til kommentar

Jeg barberer meg ikke, kun trimmer, mens hun foretrekker å være helt glatt. Har ikke mottatt noen klage på dette og klager heller ikke på glatt mus. Vi har også gjort litt mere ut av intimbarbering, jeg barberer henne.. Kanskje litt snålt (?) men jeg syntes det er utrolig sexy.

 

####moderatoredit: Fjernet lenke med egenreklame for blogg####

Endret av L4r5
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...