Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Ruter faller ut etter "angrep" fra en server


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Har den siste tiden hatt mye problemer med at min ruter mister nettforbindelse, har sjekket loggen nå og ser veldig mange av disse:

 

INFO] Fri Jan 20 08:36:10 2012 Blocked incoming TCP packet from 204.2.249.106:443 to 10.0.0.2:60077 as FIN:ACK received but there is no active connection

 

Nesten hele loggen er fylt av disse meldingene med forskjellige IP adresser. Kan dette være ett slags DDoS (aner ikke om det er riktig betegnelse?) angrep på ruteren min?

 

-OEH

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er enormt mange som scanner deg i verden, hele døgnet, både manuelt og automatisk. Du må skjule deg, steng icmp echo på routeren din, sørg for at alle porter er stengt, på den måten blir du ikke en target, og så unngår du endel scanninger ved senere tidspunkt. Det er først når det oppdages at du eksisterer på nettet at de fortsetter å scanne deg, da sliter du med disse pakkene hele tiden.

 

Bruk ShieldsUp for å sjekke om du er stealthy.

 

Og om du absolutt må ha en port åpen, så sørg for at bare noen gitte ip adresser har lov å bruke den, på den måten vises porten som stengt for andre som prøver å scanne deg.

Endret av LonelyMan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...