Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Den virkelige årsaken til hodeflass


Ensombryrseg

Anbefalte innlegg

Vet flere sliter med flass, og jeg gjorde det en stund også, men jeg vet idag hva det kommer av - og det er ikke av sopp, bakterievekst, tørr hodebunn osv. Greit nok; tørr hodebunn vil føre til mer avflassing av hud, men det er ikke årsaken likevel.

 

Årsaken er såre enkel: Når man har fett hår, vil flasset hope seg opp, slik at hver gang du f.eks. tar borti håret, drysser flasset av - akkurat som et glass fylt til randen med vann. Man må rett og slett vaske håret sitt jevnlig med noe som fjerner det overflødige fettet, f.eks. med shampoo eller sitronvann.

 

Tenkte det var greit å slenge dette ut til de av dere som sliter med flass, og gjerne har prøvd alskens produkter forgjeves. Når man går til blant annet fastlegen sin med problemet, eller noen på apoteket, får man bare servert det vanlige tullet om hodebunnssopp, bakterievekst, tørr hud osv. og blir anbefalte diverse produkter ... bortkastede penger. Vi flasser hele tiden overalt på kroppen på grunn av at huden fornyer seg, men problemet med hodet er at flasset kan bli hindret i å falle av fritt grunnet fett hår. Verre er det ikke.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...