Gå til innhold

Jobbsøknad: vitnemål fra vgs og NTNU


magneman

Anbefalte innlegg

Skal skrive en jobbsøknad, men jeg er litt usikker på hva jeg skal sende av attester og vitnemål fra videregående skole og NTNU.

 

Videregående: Jeg har to vitnemål fra videregående skole, den ene er original og den andre er en kopi med et stempel som det står noe sånt som "Rett kopi bekreftes *skolens navn*". Hva er det jeg skal sende med? Er det meningen at jeg skal sende den som det står "Rett kopi bekreftes" på, og få flere tilsendt fra skolen eller er det meningen at jeg skal ta kopi av den og sende kopien?

 

NTNU: Er fersk ut av videregående og fullførte før jul et emne i samfunnsøkonomi og et i historie. Jeg går på et årsstudium. Hva er det jeg skal sende med av bevis her, ettersom jeg fortsatt går årsstudiumet og ikke har fått noe bevis? Det eneste er at jeg har fått resultatet fra eksamen i historieemnet, men ikke i samfunnsøkonomi.

 

Hilsen en uten arbeidserfaring. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du skal sende den med "rett kopi"-stempel. Originalen må du for all del beholde selv. Du kan bli bedt om å ta med originalen på intervju.

 

Når det gjelder NTNU så går du til fakultetskontoret og ber om å få en bekreftelse på hvilke studier du har bestått. Si at du trenger det ifb. med jobbsøknad, da skjønner de sikker nøyaktig hva du trenger. Du er ikke den eneste som har hatt dette behovet :)

Endret av indeksregulert
Lenke til kommentar

Takker for svar. :)

 

Du skal sende den med "rett kopi"-stempel. Originalen må du for all del beholde selv. Du kan bli bedt om å ta med originalen på intervju.

 

 

Skal jeg sende den jeg fikk i brev (den originale med "rett kopi"-stempel) og få tilsendt flere slike kopier fra skolen når jeg trenger det til andre søknader, eller skal jeg ta kopi av den med "rett kopi"-stemplet og sende kopien?

Lenke til kommentar

Førstnevnte. Du har vel en original original uten "rett kopi"-stempel også? Den må du kun ta med på intervju og ikke gi vekk. Arkene med "rett kopi" kan du gi vekk som du vil. Du må ikke ta kopi av noe selv, siden bedriftene kan komme til å tro at det er ugler i mosen dersom kopiene dine ikke er perfekte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...