Gå til innhold

HJELP:Vet noen hvor jeg får kjøpt Final Fantasy 7 & 8 PC


Anbefalte innlegg

Hei jeg heter Tom-Helge.

 

Jeg har et viktig spørsmål til dere. Og det er om noen av dere vet hvor jeg kan få kjøpt spillene Final Fantasy 7 og 8 til PC. Jeg har skjekket med spiderman.no, og gamesmix.com. Og dem har ikke spillene. Grunnen til at jeg spør er at jeg er helt gal og desperat etter å få tak i disse spillene. Håper på svar fra dere.

 

Hilsen Tom-Helge

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Takk for svaret.

 

Men hva er no Smart Club for noe da. Jeg har ikke hørt om det her i Tromsø. Så vet dere om noen internettsider der jeg kan få kjøpt spillene.

 

Hilsen Tom-Helge

Hvorfor ikke kjøre Playstation-versjonen i en PSX-emulator for PC? Jeg er temmelig sikker på at iallfall syveren virker i "ePSXe" :yes:

 

Du finner selve emulatoren på www.epsxe.com. I tillegg trenger du noen plug-ins; prøv med Pete's GPU plug-in, og en PSX BIOS (som er fullt lovlig å laste ned hvis man har en Playstation fra før). Jeg tror at navnet på BIOSen var scph1001.bin (USA)... Det var en stund siden jeg holdt på med det der, men det er nok ikke usannsynlig at ePSXe har blitt en god del bedre med årene! Jeg kunne iallfall spille Gran Turismo 1 og 2 på PCen, og med bedre grafikk. Emulatoren kan nemlig forbedre grafikken (men kun oppløsning, filtrering osv.) slik at grafikken ikke blir like grumsete som den ville blitt på PSX. Men vær forberedt på litt "tweaking" med plug-ins, spesielt ved GPU-plug-inen :-)

Lenke til kommentar

Jeg har original platene til begge spilla (totalt 9 plater) men har ikke noe eske eller manualer eller sånt. Kan kvitte meg med begge spillene til en grei pris. 8'ern likte jeg ikke, og 7'ern har jeg spilt gjennom 3 ganger fra scratch, så jeg tror jeg har fått nok. Mail meg om du er interessert.

Sjekka akkurat platene, de er fine ennå, funker helt fint.

 

[email protected]

 

Og btw luni, det du driver med kalles piratvirksomhet, og det er fysjom på dette forumet. Spillbytting/selging er antagelig også et no-no her, men jeg *host* glemte meg litt :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...