Gå til innhold

durelyd i ps3


Peritass

Anbefalte innlegg

Har fått en forferdelig during i min ps3 under spilling av battlefield. Dette skjer når det er skuddveksling, samme og jeg skyter når jeg står alene eller om mange andre er rundt meg. Det som skjer er at maskinen får en lyd så det høres ut som den skal lette og så fort skytingen opphører. Noen som vet hva som kan årsake denn lyde. Høres ut som noe er i ferd med å ryke.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eldre PS3'er har litt problemer med kjøleløsningen og bør derfor vedlikeholdes riktig , er du villig til å åpne den (noe som i utgangspunktet vil kunne ha en innvirkning på reklamasjonsrettighetene dine ) så kan man sjekke om det kjølepastaen mellom kjøleløsningen og Cpu og Gpu har størknet og om det er mye støv inne i systemet.

 

Man må erstatte den gamle kjølepastaen med en ny og man må også sørge for å få fjernet støvet som sitter fast , finnes mange videoer på youtube som forklarer hvordan man går fram på eldre PS3 Fat's.

 

Har du dog en nyere ps3 av typen slim så kan det være et problem med feks vifteløsningen som inntreffer når spillet har stor belastning , da må du benytte deg av garantien og få det fikset.

Lenke til kommentar

Er en eldre utgave ja. hadde først en 60gig, men fikk ny på garantien. Det er vel ca fire år siden så denne maskinen er jo ikke av en nyere type det heller. Er ikke så veldig klar for og åpne den, tror dere at problemet kan løses ved å få blåst litt inn i den for å fjerne støv?

Kan godt hende. Det er en stor vifte, og lange kanaler til kjøleribber. Kan gjemme mye støv der. Satt støvsugeren på min for en stund siden. Harket det veldig. Og vifta har gått på et hakk lavere etterpå.

 

Men vær forsiktig med luft på boks eller noe slikt hvis du ikke er klar for å åpne ps3en, og sette på nytt kjølegoop under de to kontaktpunktene en gang lenger frem i tid. Ser ut som om.. av en eller annen idiotisk grunn.. at Sony har brukt veldig dyrt kjølegoop. Så om det kommer luft til, eller kjøleløsningen vrir seg - så tørker kjølepastaen helt. Blir det isolasjon istedet for en varmeleder. Skjer nok oftest om du har ps3en i en kald bil over natten, eller kjøler den ned veldig kjapt, boksen får seg en kraftig smekk, etc.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...