Gå til innhold

AM3+ hovedkort med AM3 prosessor?


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har gitt opp pc`n jeg bygget for 1 år siden.. det er helt UMULIG å få den til å virke sammen med Sony vegas..

Bygde en pc kun til videoredigering, med i7 prosessor, men det har jeg skrevet masse om tideligere.. Det er umulig å få til rendring uten at den låser seg.. Kjøpte derfor en brukt pc (også intel) Men den er også ustabil.. så nå vil jeg kjøpe nytt hovedkort og ny prosessor..

Og det SKAL bli AMD !! Saken er kan jeg kjøpe hovedkort type AM3+ og AM3 prosessor ?? eller er det bare dumt?

Noen anbefalinger? Bare ikke nevn Intel til video redigering.. ja jeg vet det er rart, men det fungerer bare ikke... sukk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kommer litt an på hvilken type Videoredigerings program du kommer til å bruke , men har hørt at det går fint å bruke de nyeste Amd cpu'ene FX til dette og ytelsen er på linje eller bedre enn Phenom II X6 1100T.

 

Generelt så går det greit å bruke et AM3+ hovedkort med en eldre cpu , med nyere Cpu'er som FX serien så kan det oppstå problemer fordi mange hovedkort i AM3+ serien ble gitt ut før lanseringen av Bulldozer og sitter derfor på en litt eldre bios , I såfall må man sørge for å oppdatere denne før man kan ta i bruk den nye Cpu'en.

 

Jeg hadde dette problemet med et noe eldre Amd hovedkort som støttet DDR2 og AM3 cpu'er , fikk det ikke til å virke og måtte ty til noen som hadde en eldre am2 cpu for å oppdatere bios. Etter det fungerte det akkurat som forventet.

Lenke til kommentar

Takk for kjapt og flott svar :) Hmm da har jeg noe å studere i kveld.. Men om du eller andre vil så er de velkommen til å anbefale hovedkort og prosessor til maks 2500,- fra AMD.. Vil ikke legge alt for mye peng i det, så lenge denne maskinen skal stort sett brukes til film redigering (sony vegas). Har jo alt av andre deler liggende.. mesteparten om ikke alt er kjøpt inn i 2011.

 

Det viktigste av alt med en slik maskin er at den er stabil !! ..om den bruker litt lenger tid på å rendre en film er ikke så viktig.. Dessuten så er det mye opp til skjermkortet hvor kjapp den er til å rendre.. (GPU rendring i nyeste sony vegas)

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...