Gå til innhold

Elder Scrolls V: Skyrim


Anbefalte innlegg

Ok så jeg fant ingen Skyrim thread hvor folk diskuterer spillet. Muligens jeg er blind i så fall vennligst pek meg i riktig retning.

 

Uansett er nå level 42 og er guildmaster for magikerne og arbeider meg gjennom tyv linjen av quester.

 

Første inntrykket mitt av spillet var ganske ræva. Hele intro biten var horribel med en voice acting som fikk ørene mine til å blø. Det faktum at den værste nordiske/tyske/arnold aksanten aldri så ut til å stoppe hjalp ikke på. Men den ble tonet en del ned lenger inn i spillet. Og det er liksom inntrykket mitt stort sett. Det dårlige tones ned jo lenger du kommer inn i spillet. Litt som at de var ferdig med spillet og hev på starten som en ettertanke. uansett nok negativt.

 

Jeg må si at det er noe små bugs på PC versjonen men ingen ting som ødelegger helt. Muligens med unntak av at fjeset ditt ikke vises når du bærer archmage roben og noen generelle clipping errors. Noe som faktisk la en litt homo erotisk steming over en del samtaler når man tenker koffert og fyren står der og blotter leggene opp til skrittet.

 

leveling systemet sliter litt i starten. ettersom du plutselig kan rase gjennom en del levels bare med å selge loot eller slipe noen sverd. Du kan fort falle etter iht kamp skills. De leveles nemlig bare opp gjennom kamp mot gyldige mål. Derfor en god ide å drepe alt fra kaniner til mammuter selv om du ikke har helt behov for kjøttet.

 

Noen småting som at jeg ikke fant sprint knappen (alt btw) før lvl 20 gjorde jo noe med opplevelsen, men det fikk meg jo til å plukke opp en del misc quests. Og dette er et punkt som virkelig har forbedret seg. Det er HAUGEVIS av dem. Jeg har vel personlig gjennomført over 100 misc quests og finner fortsatt nye.

 

Dungeons har sett en stor forbedring. Noen av dem har faktisk veldig god design og i noen få tilfeller ble jeg imponert av hvordan de har brukt lys og objecter. Var en dungeon hvor en skjelett satt i en stol og lysen framfor kastet en skygge mot veggen som virkelig fikk meg til å stoppe. Noe jeg "aldri" gjør i spill.

 

magikere er til en hvis grad OP. Du kan i praksis gjøre det slik at det koster ca 0 mana å bruke spells ved hjelp av enchanting. Så da spammer man jo spells ut ræva. hiv i silent casting og chain lightning og du er den beryktede sniper mage. Dragene så langt har vert ganske patetisk etter at jeg fikk skillset som får dem til å stoppe opp når du treffer dem med magi. Time det rett og det er bare å vente til han lander og så chain caster du fireballs til han dauer og han bare står der.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...