Jump to content

J-nome

Medlemmer
 • Content Count

  275
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3535 profile views
 1. Takker for tilbakemeldingene. Viste seg å cære ne vannlås slik den Knoyken nevnte. Var noe skit i veien som gjorde at den ikke ville komme løs. Nå er alt i orden Et hår monster mindre ....
 2. Kjøpt hus og tenkte jeg skulle ta noe periodisk vedlikehold av sluken på badet. Åpnet opp lokket og fant følgende ( se bilde). Må jo si at jeg hadde forventa noe som ikke så like mye ut som et sprengt rasshøl i et hus bygd i 2019. Men det er annen sak. Det jeg lurer på er hvordan i helvete jeg kan drive vedlikehold av det. Vannlåsen virker ikke å gå direkte til et rør. men har en slags "U lås" som medfører at det er en flat hull rundt hele bunnen hvor vannet går til sidene. Ingen åpenbare bevegelige deler. Sitter litt fast. Noen tips??
 3. Kona sin var også via multicom. Gikk ikke her heller.
 4. Kudos for en god thread. Men jeg kom til å tenke på en ting når jeg skulle sette opp min nye PC. Fractal sitt R4 kabinett ser ifølge specsen ut til kun å ha USB 2.0 i front. Du må opp i R5 for å få USB 3.0 i front. Er jo på mange måter en fille ting siden man kan bruke back portene til evt ting som krever 3.0 , men fortsatt litt kjipt å måtte gå inn bakveien.
 5. penge messig synes jeg det burde holde seg under 3k. Men har alltid vært en fan av sweet spot kort. De kortene som gir deg mest for pengene.
 6. Sitter og undersøker litt angående skjermkort og nividias gtx 770 ser ganske bra ut. Men så tenker jeg jo at AMD har vunnet kontrakten på begge de nye konsollene og lurer på i den sammenhengen om man ikke vil se en del driver problemer i denne sammenhengen? det er jo slik at en god del av topp titlene til PC har en tendens til å være tilgjengelig på console. Og ofte faktisk utviklet for konsoll til å begynne med. og dermed med utviklet med AMD GPU i baktanke. Hva er i så fall alternativene mine hos AMD?
 7. Hei sommeren nærmer seg med stormskritt og likeså gjør feriepengene. har alltid vært en ivrig bruker av HW.no sin anbefalings seksjon som et godt utgangspunkt for å bygge ny PC og med kommende ferie og skattepenger begynner jeg å tenkte på ny hardware. Er det mulig at en del av anbefalingene får litt kjærlighet i form av litt oppdatering ? mange av dem er nå snart et år gamle.
 8. Ok så jeg fant ingen Skyrim thread hvor folk diskuterer spillet. Muligens jeg er blind i så fall vennligst pek meg i riktig retning. Uansett er nå level 42 og er guildmaster for magikerne og arbeider meg gjennom tyv linjen av quester. Første inntrykket mitt av spillet var ganske ræva. Hele intro biten var horribel med en voice acting som fikk ørene mine til å blø. Det faktum at den værste nordiske/tyske/arnold aksanten aldri så ut til å stoppe hjalp ikke på. Men den ble tonet en del ned lenger inn i spillet. Og det er liksom inntrykket mitt stort sett. Det dårlige tones ned jo lenger du kommer inn i spillet. Litt som at de var ferdig med spillet og hev på starten som en ettertanke. uansett nok negativt. Jeg må si at det er noe små bugs på PC versjonen men ingen ting som ødelegger helt. Muligens med unntak av at fjeset ditt ikke vises når du bærer archmage roben og noen generelle clipping errors. Noe som faktisk la en litt homo erotisk steming over en del samtaler når man tenker koffert og fyren står der og blotter leggene opp til skrittet. leveling systemet sliter litt i starten. ettersom du plutselig kan rase gjennom en del levels bare med å selge loot eller slipe noen sverd. Du kan fort falle etter iht kamp skills. De leveles nemlig bare opp gjennom kamp mot gyldige mål. Derfor en god ide å drepe alt fra kaniner til mammuter selv om du ikke har helt behov for kjøttet. Noen småting som at jeg ikke fant sprint knappen (alt btw) før lvl 20 gjorde jo noe med opplevelsen, men det fikk meg jo til å plukke opp en del misc quests. Og dette er et punkt som virkelig har forbedret seg. Det er HAUGEVIS av dem. Jeg har vel personlig gjennomført over 100 misc quests og finner fortsatt nye. Dungeons har sett en stor forbedring. Noen av dem har faktisk veldig god design og i noen få tilfeller ble jeg imponert av hvordan de har brukt lys og objecter. Var en dungeon hvor en skjelett satt i en stol og lysen framfor kastet en skygge mot veggen som virkelig fikk meg til å stoppe. Noe jeg "aldri" gjør i spill. magikere er til en hvis grad OP. Du kan i praksis gjøre det slik at det koster ca 0 mana å bruke spells ved hjelp av enchanting. Så da spammer man jo spells ut ræva. hiv i silent casting og chain lightning og du er den beryktede sniper mage. Dragene så langt har vert ganske patetisk etter at jeg fikk skillset som får dem til å stoppe opp når du treffer dem med magi. Time det rett og det er bare å vente til han lander og så chain caster du fireballs til han dauer og han bare står der.
 9. Et par ting angående IS-4 er at du kan skippe tracks om du investerer i suspension (500k iirc). Men som de fleste T9 tankser sliter den med å være veldig dritt stock. Og jau jeg vet at det som oftest er en liten drop i nytelse når du går fra elite til stock, men t9 tanksene er en helt egen opplevelse. En ting som ikke er nevnt er at IS-4 er en tanks man bare må angle. Den har et stort svak punkt midt på fronten. Den har dog fordelen med at den har lik front og side armor. Så nr du angle tanksen din slipper du å vise sårbare sider av deg selv. Slik som med E75.
 10. De siste 10 årene har jeg i perioder følt at jeg ikke har energi til annet enn å sitte å kjede meg framfor datamaskinen eller sove hele dagen vekk. I senere år har det blitt så ille at jeg ikke går ut for å kjøpe mat selv om jeg er sulten. Jeg svarer ikke på telefonen og unngår å betale regninger (har god økonomi bare får ikke motivasjonen til å logge meg på nettbanken og betale dem før fristen.) Sosial omgang og studier blir også ignorert i disse lav periodene. Triggeren for dette var en depresjon jeg gikk gjennom i tenårene som jeg forøvrig fikk hjelp med av psykolog gjennom samtaler og ble til slutt friskmeldt. Har ikke klart å se noen sammenheng mellom når disse lav periodene intreffer. De var ganske intense under depresjonen, men ble redusert etter behandling hos psykolog. Dog har nå gradvis kommet tilbake. Har de siste 18 månedene prøvd å selvmedisinere med ritalin og amfetamin. Det gir meg følelsen av hvordan jeg var før depresjonen. Det gamle energi nivået kom tilbake og skole resultatene har krøpet oppover ettersom jeg oftere har energi til å faktisk studere. Er redd for å spørre fastlegen min pga selvmedisineringen og muligens at jeg frykter at jeg skal bli stemplet som dopmisbruker. Men er det det jeg er? er jeg bare deprimert? eller kan det være noe annet?
 11. Sånn frokost bord til å ha på senga er ofte veldig praktiske. I tillegg har de kopp holder. Fåes kjøpt på ikea iirc.
 12. Noen som vet hvor man får kjøpt den biligste preorder pakken?? fyi:delux utgaven
 13. Vel hele matchmaking systemet sliter med en rekke problemer. Tier kombinasjon problematikken er bare en liten del av det. Andre probler er ting som at den likestiller en tier 9 medium med en tier 9 heavy. At den stacker lagene istedenfor å dele opp slik at et lag ikke har 2xKV5 og det andre 2xIS3. Og så klart at den ikke ser ut til å ta høyde for hvor oppgradert en tanks er. Alt dette spilelr inn på å gjøre hele matchmaking systemet til en sørgelig affære.
 14. sikker på at de ikke referer til Cicero? Mindre kjent som Marcus Tullius Cicero som var en romersk filosof og statsmann. han var blant annet vitne til drapet av Cæsar og var kjent for å være retorisk begavet. du kan lese mer på http://no.wikipedia.org/wiki/Marcus_Tullius_Cicero
×
×
 • Create New...