Gå til innhold

G400 eller Razer Spectre?


Anbefalte innlegg

Hei folkens!

Jeg lurte på om noen har erfaring med G400 og/eller Razer Spectre?

 

Har hørt at G400 sin ledning er noe av dårligere kvalitet, noe som er ikke et problem sånt sett når jeg er ved stasjonæren, men tenkte på LAN, hvor det kan bli litt hektisk når jeg flytter på maskinen og musa stadig. Lengden på ledningen er ikke vikig, 50cm holder mye.

 

Spectre virker, tja mer beregnet for kun RTS og ikke noe annet, og ettersom jeg er LANGT ifra et proft nivå i SC2, så trenger jeg ikke nødvendigvis en mus bare til RTS. men ønsker likevel å høre deres erfaring med den.

 

Den musen jeg har brukt i snart 3 år, er den gode gamle Razer Diamondback 3G, en mus som har fungert ganske bra i grunn, men har begynt å "squeke" litt, lage litt høye lyd når jeg trykker på den. Jeg må også skifte posisjon på håndflaten når jeg spiller RTS for å gjøre visse presise valg (skjer ikke så ofte, jeg er ganske vandt med det nå). Ledningen ser ut til å ha holdt bra.

 

 

Spiller mest FPS (BF3) og RTS (Starcraft 2), andre spill kategorier føler jeg ikke krever så allverdens god mus for å gjøre det bra.

 

PS: Jeg kan få G400 for så lavt som 370 hos den lokale butikken, Spectre tror jeg ligger på 500 nå, hvis det fins en bedre mus for tilsvarende pris, så er det bare å rope :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Begge er gode muser. Det som ville vært viktigst for meg, er hvilken som ligger best i hånda.

 

OT: Alltid vært en fan av logitech, og aldri helt likt det litt "spesielle" designet til razer :p

Hehe, men desverre har jeg ikke mulighet til å teste en mus og deretter levere tilbake, unntatt elkjøp, men det er så dyrt der akkurat nå.

Lenke til kommentar

Hehe, men desverre har jeg ikke mulighet til å teste en mus og deretter levere tilbake, unntatt elkjøp, men det er så dyrt der akkurat nå.

 

Pleier jo å være utstillingsmodeller i de aller fleste store elkjøp/lefdal/expert butikker. Var egentlig det jeg tenkte på :)

Sant det, skal se om jeg tar meg en busstur opp dit.

Tror dog de ikke har Spectre der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...