Gå til innhold

Kjøpe Nokia Lumia 800 fra UK?


Anbefalte innlegg

Jeg har ventet med å kjøpe N9 for å se hva som kom på Nokia World. Syns fortsatt MeeGo virker finere og greiere, men mangler noen essensielle apps, og må derfor ty til Mango.

 

Spørsmålet er da om noen har erfaring med Mango og språkene. Om jeg kjøper den i UK kan jeg da få norsk ordliste o.l?(eller er ikke ordliste så viktig med qwerty - er det da andre ting som er ille med engelsk?) orker ikke vente til 2012...

Endret av cyclo
Emnetittel forbedret
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vær klar over at en rekke av de integrerte tjenestene som gjør Windows Phone 7.5 et "bedre" OS enn andre plattformer, IKKE er tilgjengelig i Norge i dag (og Microsoft har ikke annonsert at disse skal komme).

Blant annet Local Scout (finne restauranter, interessepunkter o.l.), Bing Vision (scanne tekst og oversette m.m.) og Bing Audio (gjenkjenne musikk) fungerer dårlig i Norge.

På min telefon (HTC Trophy) er jeg også begrenset til å bruke Bing på søkeknappen, og det ser ikke ut til å være mulig å endre dette.

Flere nyttige applikasjoner er ikke tilgjengelig i Norsk Marketplace, f.eks. Shazam og Amazon Kindle - og Spotify som ble lovet skulle komme med Mango er enda ikke lansert.

 

Jeg liker Windows Phone 7.5, og syntes at Nokia Lumia 800 er en sexy telefon med god hardware, men siden Microsoft ikke satser på plattformen i Norge og Nokia heller ikke lanserer denne her i landet tror jeg du gjør lurere å gå for en annen plattform.

Endret av ztorkthrower
Lenke til kommentar

Ja, har sett litt på det.. Spotify er blant annet must-have, men ifølge dem selv så er det "coming soon" og de har jo vist fram en beta-aktig versjon tidligere. Hva angår de tingene du snakker om, så er det jo kjekt å ha, men ikke noe must for meg foreløpig. Men tror du ikke at de vil fortsette jevnt og trutt å integrere tjenester i norge? mangfold av apps er jo strengt tatt et krav hos de fleste nå..

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Har planer om det samme som trådstarter her.. Og lurer på hva som er ulempen med å kjøpe mobil i utlandet? tenker litt utover det opplagte at det er litt mer stress hvis noe er galt.. Er det forskjell på en mobil jeg kjøper fra en web butikk i utlandet og den som blir lansert i norge når den kommer her? eller er det akkurat samme mobil med samme innhold? regner med det er endel folk på dette forumet som har vært borti dette temaet før.. Så noen linket expansys.no lenger opp.. er det beste plass å bestille fra eller er det rimeligere alternativ?

 

Har nokia kommet med en bestemt dato lumia 800 lansers i norge? har lest både januar og februar.. er ikke det litt lenge til med tanke på at den er ute i flere land allerede? eller er det normalt?

 

På forhånd takk :)

Lenke til kommentar

Holey maloney! NetonNet har jaggu direkteimportert telefonen;

 

Nokia Lumia 800 til 4990,-

 

edit: merk at den er direkteimportert med "T-mobile" branding. Imidlertid ulåst :)

 

Ser prisen hos Expansys er 4300 + -. Dette er vel neppe inkludert 25% moms og toll? Ser i betalingsvinduet at det står et varsel om at dette, men blir ikke klok på om det er inkludert, eller kommer i tillegg (og må betales transportør?) Noen som vet?

Endret av Star
Lenke til kommentar

dette med t-mobile... er det bare at det kommer opp et bilde lr.no når mobilen startes opp? Og at resten av telefonen blir lik den som kommer ut i norge senere? Så og at det sto at denne mobilen bruker micro sim... er dette mindre enn di vanlige? aldri hørt om micro sim før.. må jeg bestille nytt sim kort hos tele opratør da? har alle opratørene micro sim?

 

Har forøvrig bestilt en Lumina 800 fra netonnet nå.. litt dyr.. men orker ikke vente til februar, og er ingen andre telefoner som frister litt engang..

 

Håper noen kan svare på spørsmålene mine.. hvertfall angående micro sim da det nok ikke er lenge før mobilen kommer i posten :)

Lenke til kommentar

Såvidt jeg har skjønt er det kun branding i oppstart (T-mobile) som skiller den fra den endelige skandinaviske versjonen. Har hørt at WP7 enkelt kan tilpasses norske innstillinger/oppsett.

 

Det stemmer at MicroSim er noe mindre ja. Man kan enten klippe til et vanlig simkort ( finnes verktøy på nettet for dette også ), eller bestille et hos din mobiloperatør. Enkelte gjør dette gratis, mens enkelte tar en symbolsk sum. I mitt tilfelle kostet det 99,- (Talkmore).

 

Jeg er utrolig i stuss selv på om jeg skal gå for N9 eller Lumia. Elsker double-tap på N9, samt mulighet for internett deling.

Hadde satt stor pris på om du kom med noen "first impressions" når du får telefonen, slik at det blir lettere å bestemme seg! Særlig ift. batteritid og ytelse på kameraet, og hvordan WP7 fungerer "over-all"!

Endret av Star
Lenke til kommentar

Og der var mobilen avbestilt.. bestilte fra netonnet.no men virker som di ikke hadde på lager men importerer fortløpende etterhvert som di får inn bestiling (spekulasjoner fra min side) fikk hvertfall mail om at varen var sendt fra deres sentral lager torsdag morgen(24.11) men posten har ikke mottat noe pakke enda... Og nå har jo expansys.no den inne til en mye hyggeligere pris..

 

Men da er spørsmålet mitt: er det noen som har erfaringer med expansys.no? ser at en må betale på forskudd der.. er litt skeptisk til sånt.

 

@Star: jeg kan godt gi litt tilbake meldinger nå jeg får telefonen(uvist hvor lenge det er til) men en lumia er egentlig ekstremt overkill mobil til mitt behov, trenger egentilg bare klokke og ringe og sms.. kjøper den for at det er den mobilen med desidert best utseende.. har i dag en nokia 6700 slide og den dekker behovet den :) men har rå til det så hvorfor ikke..hehe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...