Gå til innhold

LG Optimus 2X - LGs nye monster!


Anbefalte innlegg

Noen som vet om en app som gjøre at jeg kan lage en snarvei til viderekobling. Jeg viderekobler mobilen hver dag når jeg er på jobb. Må jo trykke igjennom masse menyer før jeg kommer til selve viderekoblingen!

Du kan jo lagre *21*nummer# som en kontakt i kontaktlisten, eller under speeddial. Når du da ringer dette nummeret vil viderekobling bli aktivert.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Faens makan til drittselskap.

 

Hadde vanvittig stor tro på denne telefonen, faktisk min første Smartphone. Denne mobilen er så og si ubrukelig helt siden jeg kjøpte den i Mars. LG lovet oppdatering til 2.3 for å fikse ting, jeg sitter her, 7 måneder senere og oppdateringen er enda ikke her. Blir nok ikke LG på meg neste gang, uansett om de blir rikere og mektigere enn noen andre mobilselskap, fordi jeg har sett hvor useriøse og trege med folk her i Europa.

 

:hrm:

Lenke til kommentar

Roote? Selvsagt. Jeg er en vanlig forbruker og har absolutt ingen kompetanse for å roote telefonen (spøk) fordi jeg forventer at den skal fungere når jeg kjøper den. Dritt selskaper er så forbanna slappe når de skal lansere noe fordi de i etterkant kan "fikse" det i en lang stund etterpå ved en "enkel" oppdatering. Har absolutt ingen intensjoner om å roote telefonen selv om flere har sagt jeg burde, men det blir litt for dumt å kjøpe en telefon til nesten 5000 og få en telefon som ikke fungerer. Jaja, jeg er nok enda bare en forbruker som klager og klager. :nei:

Lenke til kommentar

Ser ikke problemet, telefonen fungerer supert med stock rom og hvis man absolutt skal ha det siste så er custom den eneste veien å gå.. dette gjelder samtlige telefoner.

 

men er enig i at lg burde ha rullet ut 2.3.4 romen sin, er ikke store forskjellen men da hadde dem i hvertfall gjort mange fornøyde.

Endret av freddy85
Lenke til kommentar

sliker rooter du:

 

 

så laster du ned ROM Manager fra Market(gratis eller betal). Klikker Download ROM, scroller ned til du finner CyanogenMod, velger den nå rykende ferske CyanogenMod 7.1.0, trykker download, velger å adde Google Apps, venter på nedlastningen, huker av for alle 4 valgene(backup, wipe, etc), venter på at telefonen gjør alt den trenger og vips så får du en clean install av et meget lekkert OS...

Enjoy!

 

 

PS! Last ned SMSBackUp fra Market, og ta en backup. Gå også inn i knotakter og ta en backup der... Alt på det interne minnekortet ditt blir slett, ingen ting på det eksterne. Og jeg mener du må ha eksternt minnekort for å gjøre dette(correct me if im wrong...)

Lenke til kommentar

Slapp av, a! Jeg skjønner at du, som alle andre, er skuffa over hvor håpløst treige LG er. Men, du skrev at det var din første smartmobil, du er tydeligvis fortsatt på stock-ROM, så jeg tenkte jeg skulle vise deg hvor sabla enkelt det er å få en bedre opplevelse med en telefon du er misfornøyd med, men som kan være skikkelig god om du gidder...

Lenke til kommentar

Hei, har nettopp lagt in nyeste Cyanogen mod på min Optimus 2x, som siste forsøk på og ikke sende den tilbake til MPX og la den dø der. Jeg har fulført innstalasjonen men har ingen apps, alle google apps er borte, har lest litt på nett om hvordan jeg skal få disse tilbake via flash, men jeg makter ikke å finne en løsning. Noen tips?

 

 

Har innsett at backupen min er borte, det er ikke noe krise personlig da jeg la over alt på pcen osv før jeg installerte cyanogen mod, Men det hadde jo vært greit å kunne brukt det, akkurat nå forstår jeg pent lite av cyanogen

Endret av lunnr
Lenke til kommentar

Du er ikke en vanlig forbruker om du sitter på forum og whiner over tallet bak operativsystemet ditt, hehe.

 

Bit i det sure eplet og bruk 15 minutter på å roote telefonen din. Du kommer til å bli superfornøyd.

 

Selvsagt er jeg en vanlig forbruker selv om jeg sutrer over LG sin inkompetanse. Folk som sier ifra gjør slik at produkt blir bedre.

I det sure eplet vil jeg heller ikke bite, da jeg mister garantien min på telefonen. Det blir for dumt uansett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...