Gå til innhold

Lyd til høyttalere fra flere kilder


Anbefalte innlegg

Hei

 

Litt generelt spørsmål dette her; men jeg har altså en iPhone, iPad, PC, Mac, og snart en ny Apple TV i husholdet. Jeg har så klart vurdert en AirPort Express med AirPlay for å kunne la meg streame lyden til høyttalerne mine. Problemet er jo tredjeparts programvare på både PC og Mac som ikke vil leke med Apples lukkede verktøy.

 

Jeg lurer derfor på om det finnes en kombinert løsning/switche-boks som lar meg streame fra AirPlay og koble til vanlige AUX-kabler (3.5mm ‘headset-ledning’) også? Apple TVen trenger optisk lyd da HDMI-porten vil bli besatt av projektoren min.

 

Jeg har noen veldig fine høyttalere og skulle gjerne åpnet for at mer enn én enhet om gangen kan bruke de. Idéer og forslag mottas med takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har disse høyttalerene. Det jeg synes ser sexy ut med VSX-921 er at jeg kan koble Apple TV og PCen til direkte med HDMI og fra VSX-921 til projektoren min med HDMI. Men som sakt klarer jeg ikke helt å se hvorvidt jeg kan få noe lyd ut av den og tl høyttalerene. Da er jeg i grunn kommet like langt.

 

Apple TV blir kanskje mer overflødig med dette oppsettet, men jeg ser for meg at jeg kommer til å nytte filmleie ofte og da er det en veldig kjekk convenience å ha menyen for leie på TVen.

Endret av Slipstream
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...