Gå til innhold

Forslag til billig spill for "nybegynner"...


Anbefalte innlegg

Nå er det år og dag siden jeg spilte CS (beta 5.2 er nymotens i min bok), men å starte med CS må jo føre til at at han mister lysten på alt som har med spill å gjøre for all fremtid? Det er vel et spill hvor konkurransen er temmelig hard og mange av motstanderne er fryktelig/frustrerende gode. Mange av dem har jo tross alt spesialisert seg noen år. Å hoppe inn i slikt i ettertid kan jo være temmelig frustrerende også for en "gamer".

 

Trackmania er jeg imidlertid enig i. World of Tanks kan jeg også anbefale, det er til og med gratis. Ganske lett å komme inn i, og tilbyr noe av det samme gameplayet som typiske FPS, uten at det kreves den samme sinnsyke reaksjonen for å lykkes. ;)

Kanskje du har et poeng ;) men jeg finner det merkelig at jeg som kanskje er tidenes verste CS spiller,kommer alltid tilbake til det spillet. det er noe "Magisk" ved det.

Endret av Dore123m
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Minecraft (anbefales over enhver sko)

supreme commander (om du vil prøve strategi)

starcraft II (Strageues)

Super meat boy

terraria

Capsized

 

 

Vil du derimot prøve deg på SPILL..

 

Fallout 3

Fallout new vegas

Stalker serien

Killing floor

Bad Company 2

Company of heroes (dypt strategispill om man vil. Men kan også være enkelt)

Homeworld 2 (gammel klassiker med voldsom mye underholdningsverdi)

Multiwinia

R.U.S.E

UFO : extraterrestrials

Lenke til kommentar

La meg si en ting om Counter-Strike Source/1.6.

 

Pcen din vil ikke kunne kjøre Source uten mye tweaking av configer, som fort blir tull for nye i source. Når det kommer til 1.6, vil pcen din kanskje klare å kjøre det uten større problemer. MEN som nevnt tidligere, det du setter deg inn i er et spillmiljø hvor det er maaaange gode folk (du kan bli lei) + at 1.6 miljøet dabber ut på public siden (mao lite servere med spillere på).

 

Ville ikke rådet deg til å starte med noen av Counter-Strike spillene uten en god nok pc til å kjøre source, med mindre du vil sette deg inn i configene osv :)

 

 

 

En siste ting jeg vil si:

League of Legends - gratis og pcen din kjører det glatt. Her starter du med folk som aldri har spilt dette før, da du får experience av matcher du spiller og går oppover i lvl (så du vil alltid spille med noen som er like gode som deg). Om du vil velge å starte med League of Legends, prøv et par runder og sett deg inn i spillet. Tar en stund før du får teket på det, men ikke gi opp. Det blir morro når du får det til!! Ikke uten grunn at spillet har 2 000 000+ spillere og det vokser fremdeles.

 

 

Good Luck & Have Fun

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...