Gå til innhold

Anbafaling: ? Microsoft Security Essential


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

MSE er uten tvil etter mitt syn det gjenvt over beste gratis antivirusprogrammet. Det ligger mer i samme gate som betalevaren som du får fra tredjeparts antivirus leverandører.

 

Ved mindre du har spesielle behov så bør det holde lenge. Jeg liker også at den er stille og rolig og relativt lett på systemressurser - så den omtrent å ikke-irriterende som antivirus kan være - hvilket er ganske viktig egentlig i det lange løp.

 

Jeg kan fint annbefale MSE (bruker det selv). Bruk dette til daglig beskyttelse - og bruk en eller to ekstra download-and-run scannere i ny og ne (eller ved mistake om infeksjon) for å være sikker på at det er ingen hull i sikkerhetsnettet ditt. Til den bruken bruker jeg ofte ESET sin online scanner og housecall.

 

-Stigma

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Testen fra ICRT som det er referert til i denne artikkelen, gir Microsoft Security Essentials meget dårlig krakter.

 

"Microsofts eget antivirusprogram Security Essentials kom dårligst ut blant de testede gratisprogrammene. Men Security Essentials gjorde det bedre enn betalingsprogrammene Panda Internet Security 2011 og McAfee Internet Security, som ende opp med de to aller dårligste poengsummene."

 

"Gratisprogrammet Avira AntiVir Personal gikk til topps blant gratisprogrammene og oppnådde faktisk like mange poeng som det nest beste betalingsprogrammet; Eset Smart Security."

 

 

Lenke til kommentar

Jaja, sist test jeg leste kom Security Essentials på topp. Det går tydeligvis opp og ned her i verden.

Personlig så liker jeg nå allikevel Security Essentials best da den er betydelig lettere å dra enn Avira som jeg kjører på denne laptopen, jeg tenker da spesielt på under oppdatering da Avira stjeler rubbet av ressurser.

 

Hvis dere vil teste programmene så finnes det noe her, www.eicar.com.

Kanskje ikke verdens mest avanserte, men like fullt en grei måte og se om programmet faktisk funker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...