Gå til innhold

sende penger fra Sparebanken1 til sparebanken vest? hvor lang tid?


sinder18

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvor lang tid ville det tatt og overføre penger fra Sparebanken1 til Sparebanken vest?

Det står att sparebanken1 har slått seg sammen med sparebanken vest om du googler " sparebanken1 og sparebanken vest " så da burde vell ikke overføringen ta mere en noen minutter? Noen som veit?

Du må nok regne med en virkedag eller to(arbeidsdag). Slike overføringer mellom banker er noe banker utnytter fordi dem holder litt igjen for å tjene noen rentedager. Så lenge pengene er mellom "barken og veden" er det ikke rente. Kjenner ikke til sparebankene med vet at Dnb er flinke å utnytte dette...

Lenke til kommentar

Ikke for å frata deg konsiprasjonsteoriene dine, men overføringer mellom banker utføres av Nets (tidligere BBS), og de kjører overføringer et par ganger daglig, når da mottakerbanken mottar en BBS kjøring, kommer det en god del data som skal formidles.

 

At en bank har slått seg sammen med en annen (spesielt i terra og sparebank systemet) vil ikke si at de går over til samme nettverksløsning (ihvertfall ikke umiddelbart) og det kan tenkes at overføring mellom de forskjellige filialer (tidligere seperate banker) i dette nettverket dermed tar like "lang" tid som en overføring mellom banker.

 

Hvis overførselen er gjort i samme bank er det et annet teknisk aspekt som kommer inn, enkelt sagt kan man i utgangspunktet velge mellom en direkte eller "normal" overføring.

Det vil uansett ikke gå inn noe på mottakerkonto før avsenderkonto er debitert.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har pratet med bankfolk som har notert seg at bla. Dnb er spessielt trenge i bankoverføringer. Men du har din fulle frihet til å mene noe annet.....

 

Min erfaring med DnB er at pengene kommer frem samme dag (kveld) dersom oveføringen legges inn før 12 (ish), dagen etter dersom den legges inn etter 12.

 

Mja. Kjøres 3 eller 4 runder pr dag. 06, 12, 18 (eller 24). Det er disse min moor som er bankdame har informert meg om.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...