Gå til innhold

FIFA 12 Ultimate Team


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sneijder på midten er uslåelig.

Langskuddene hans er helt grusomme for keeperne, og så har han bra styrke og defending.

 

 

Noen som har erfaring med UP King? Ser at han bare er 10 000 dyrere enn den vanlige nå. Er det verdt det?

Har UP King og han er et monster, har ikke testa 68 versjonen men tror han kun har noe 60 i skudd der, i forhold til 75 på UP versjonen.

Lenke til kommentar

Merker det er stor, stor, stor forskjell mellom H2H og UT, på måten spillerne beveger seg, raksjoner, prestasjoner, ballkontroll på spillet osv. Utrolig mye enklere på UT. Kjipt å spille med kompiser og plutselig ikke få noe til :p Må spille mer H2H tror eg :)

Lenke til kommentar

du er ikke den eneste som har merka det. virker som om alt går så sykt mye tregere i H2H.

 

gjorde nettopp det umulige og tapte mot et ...bronselag... (med sølvlag). selv om jeg fortjente 10-0 så ble det 1-3, fatter ikke hvordan det er mulig.

Endret av baguett
Lenke til kommentar

Jeg spiller fortiden med et 72 og et 73 ratet lag. Møtte et lag som hadde noe med 78-78-78. Fra start hadde han Higuain, Marcelo, Abate, Bousquet, Elia og Navas. Husker ikke resten.

 

Han hadde to low quality spillere på topp sammen med Higuain og en på midtstopper plassen. Jeg mistenkte med en gang at han skulle bytte innpå tre stjernespillere når kampen startet. Noe han gjorde! Aguero, Wallcott og T.Silva. Gikk ikke lang tid før han fikk en heftig skudd fra Higuain i krysset. Ballen var i mål før IF Mignolet(!) rakk å reagere!! Men han var like uttenfor min 16meter da :)

 

Jeg stilte med El Kabir og Pasquato på topp, og El Shaarawy som CF. Jeg rundspilte han og vant til slutt 6-2! Det er så utrolig deilig å vinne slike kamper! Etter kampen fikk han servert et par gloser i innboksen :w00t: Jeg tilbød han rematch, men han ville ikke! Da fikk han enda flere gloser.. :ph34r:

 

Edit: Han whinet på lav fitness på spillerene pga tapet, derfor jeg tilbød han rematch :)

Endret av phunkie
Lenke til kommentar

Jeg sender gjerne "karma's a bitch" hvis jeg slår noen som setter inn spillere på den måten, men vet at det er dust og prøver stadig å huske på å la det være.

 

Hang seg på lagoppstilling før turneringskamp nå. Er jeg ute om jeg restarter spillet? Edit: fikk opp feilmelding, mulig det var fordi han quita. Jeg er fortsatt med.

Endret av LHUS
Lenke til kommentar

Møtte en glup drittunge nå. Jeg stilte med sølvlag, han med et råttent bronselag med råtten kjemi. 6-0 etter 49 min og da setter han innpå Nilmar og Remy, som om det ville hjelpe. Tror ingen av dem var borti ballen utenom avspark.

 

På 8-0 trilla han ball resten av kampen, men null stress å score likevel, pasningsspillet hans var jo helt horribelt.

 

Edit: selger et hav av spillere nå, blant annet Sinclair, Delph, Bannan, Miyaichi og N'Gog for å bygge dette

Endret av LHUS
Lenke til kommentar

Hei, god dag.

 

Holder på med mitt Premier League lag. Har 150 000 til rådighet. Noen tips på kjøp? Jeg liker å spille meg til gode sjanser, og kontre(Så raske spisser er gode å ha). Laget er under.

 

Lurer også på det med pakker. har da selvsagt kjøpt noen gullpakker, men er det store sjangser for å få spillere og kort som gjør at du kan selge videre i forteneste?

 

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#cN9hIDtibdmQT

Endret av PwiurBaboon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...