Gå til innhold

Allergi i sjøen?!


Anbefalte innlegg

vet ikke helt hvor jeg skulle legge dette, men tenkte jeg kunne legge det ut her. Det var bare i tilfelle noen hadde vert borti noe og kunne gi meg en pekepinn på hva det kunne være

 

 

Jeg var å svømte i sjøen på vestlandet, men når jeg kom opp så merket jeg meg noe utslett på hendene. Dette gikk raskt over og tenkte ikke så mye over det. Dagen gikk og jeg skulle ut å bade igjen, men når jeg nå kom opp så hadde jeg utslett fra albuen og ned, følte meg hoven. Hadde også utslett på magen og beina, men ingen av utslettene klødde. Jeg ble jo litt forundret over dette og mens jeg studerte det ble jeg skikkelig dårlig og kvalmen. Så jeg gikk opp mot doen som er 50m for jeg følte jeg skulle kaste opp. Men halveis så begynte jeg å miste fokuset og begynte å svimle så jeg måtte fokusere å annstrenge meg veldig for å ikke svime av (følte jeg). Jeg satt meg ned og bare fokuserte på å holde meg våken å puste og sånne simple ting. Tiden gikk og jeg ble bedre og bedre. Utslettet forsvant sammen med svimmelheten. Men det siste som for var kvalmen og hovenheten i fingrene.

 

en halvtime før 1. gang jeg badet hev jeg en brennmanet på land, men dette har jeg gjort mange ganger før uten å brenne meg engang. og det gikk kanskje 30 min etter jeg tok i maneten før jeg begynte å bade og badet kanskje i 40-50 min før jeg kom opp 1 gangen.

Badet kanskje i 30 min før jeg kom opp andre gangen, men jeg la ikke merke til det ute i vannet. Har heller ikke tatt overalt på meg selv etter maneten. Ingen av de jeg badet med (9 andre) følte noe som helst, hverken brennmaneter eller noe.

 

Det virker jo som et allergisk ting, men om du kunne tenke deg va jeg kan være allergisk mot. Når det er såpass kraftig så kan det være greit å vite.

takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...