Gå til innhold

hvordan fjerne fettet over six-packen?


Anbefalte innlegg

Hei. Det har seg slik at jeg tapte ett veddemål og skal for min del og damas få meg six-pack. (prøve hvertfall da), det har seg sånn at jeg er undervektig osv, men jeg har litt fett foran magen.. når jeg bøyer meg litt fremover ser man jo en six-pack da, men du ser det er "fake" så musklene er der. men er det noen som vet hvordan jeg får vekk fettet over? Takk for alle svar. er 176 høy @ 65 kg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du er undervektig og fjerner fettet på magen ender du ikke opp med six-pack, du ender opp med skinny-pack! Noe som ikke er noe å skryte av, da hadde jeg heller hatt litt fett over.

 

Skal du på død og liv fjerne fettet er det kaloriunderskudd og ekstra protein som er veien å gå. Trening samtidig gjør heller ikke skade. Du trenger i underkant av 2000kcal hvis du skal gå ned i vekt.

Lenke til kommentar

Spis enormt mye og tren hard styrketrening med baseøvelser som markløft, knebøy, benkpress og stangroing i et års tid. Så kan du slanke bort det overflødige fettet samtidig som du spiser 3g protein per kilo kroppsvekt. Da skal jeg si deg at du får six-pack! Men det krever at du vil det!

 

Jepp, og det blir en lang progress. Ettersom du er undervektig vil kroppen gjøre det den kan for å beholde fettet du har på magen, derfor bør du som sagt ligge i et moderat kalorioverskudd, samtidig som du får i deg 2-2,5 gram proteiner per kilo kroppsvekt, gjerne et års tid. Når vekta øker vil noe være muskler, men noe vil være fett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...