Gå til innhold

Selvbygget er velbygget, hjelp til ny Spill-PC til ca. 15k


Anbefalte innlegg

Hei

Endelig er tiden kommet for å kjøpe en stasjonær PC. Dette vil være mine første stasjonære på en god stund. Planen er at jeg skal bygge PCen selv og handle alle varene på Dustinhome. Budsjettet for PCen vil være på ca 15K, dette budsjettet inkluderer alt som trengs til PCen, mus, tastatur og skjerm.

 

Bruken av PCen vil hovedsakelig bli brukt som spill-pc, den vil også fungere som avspiller media avspiller til TVen gjennom en Denon AVR-1911 med HDMI-kabel, der vil den levere lyd til et par Dali Lektor 6 høyttalere. Som avspiller til TVen ønsker jeg å ha mulighet til å styre den fra sofaen ved hjelp av trådløs tastatur og trådløs mus. For øyeblikket har jeg ingen plan om å bruke den til noen form for videoredigering.

 

Den siste tiden har jeg prøvd å fått oversikt over komponenter som kan være aktuelle for PCen, jeg har for øyeblikket kommet opp med et oppsett fra Dustinhome. Jeg ønsker at det skal være komponenter av god kvalitet og at noen av de slik som strømforsyning og kabinettet skal kunne overleve til flere bygg, ved senere anledninger. Noe jeg ikke har satt opp listen er skjerm, som jeg ikke har en anelse av hvilken jeg skal velge.

 

På forhånd takk for all hjelp!

 

Foreløpig liste ligger vedlagt.

post-171686-0-33670600-1313077575_thumb.jpg

Endret av X91_Al_CaponeX
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...