Gå til innhold

HJEELP!!


x-convict

Anbefalte innlegg

her sitter jeg med en pc som går seg varm etter en halv time med heftig unreal 03 spilling, merket det først da jeg lot den sto i idle i en time, da jeg kom inn igjen var den avslått og alarmen fra biosen ulte, jeg tenkte med meg selv, hmm den er for varm... mitt hovedkort er stilt inn på shutdown temperature 70 celcius... viften min er en Thermaltlake volcano 9 som skal tåle opp til 3400+, jeg kjører en helt default instilling på cpu...1.833 ghz og dette skjer når viften min er på FULLT turtall (4800rpm)

har 2 kabinett vifter og det holder seg stabilt på 30 grader system temp.. HVA gjør jeg da? :woot:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du smurt på goop (kjølepasta) etter boka? Og hvordan er temperaturen i selve kabinettet? Hvis den er høy så sier det seg selv at kjøleren ikke klarer å leve opp til maks 3400+.

 

Edit: Kom til å tenke på at du kan ha montert kjøleren feil vei, da dette er fullt mulig på socket A kjølere. Kontaktfalta blir da noget lav...

Lenke til kommentar

var det et problem for deg at jeg spurte enkelt og greit om hjelp til noe jeg ikke kunne skjønne? beklager at topicen min var med store bokstaver og noen utropstegn... det skal ikke gjenta seg, men den posten din er latterlig. unskyld at jeg sier det, men det er min mening.

Lenke til kommentar

"ok"....

 

Det faktum at du sier at posten min er "latterlig" viser jo bare hvor lite du kan om dette forumet og hvor forhatt din brukergruppe egentlig er (altså at du tilhører den forhatte gruppen)... Jeg ville bare poengtere at topic'en var for dårlig jeg...

Lenke til kommentar

Bruk emnefeltet/topic på en bedre måte neste gang. Var ikke så greit å se om du trengte hjelp til PC'n eller til å åpne ei dør... :lol:

 

Tråden stenges pga. dårlig bruk av emnefeltet.

 

-moderator yummy-

 

PS: Dersom noen ikke skjønner det, var setning nr. 2 ment humoristisk...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...