Gå til innhold

Panser 2012


FYR5TeN

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg fikk innkalling i går som sa jeg måtte til sessvollmoen for å utføre noen undersøkelser (legesjekk, tannhelse, hørsel, fysisk form osv.) før jeg drar til Setermoen.

Men det jeg ble (og fortsatt er) litt forbanna på er at jeg bor i Tromsø og må fly ned til oslo, ta buss til sessvollmoen, ta undersøkelsene, ta buss tilbake til gardemoen, fly opp til Tromsø for å så ta buss til sessvollmoen. Og dette skal gjøres på en dag!

Ka I hææælvete?!

Lenke til kommentar

I enkelte tilfeller; ja. Forsvaret er ikke interesserte i å ta inn noen som må fly frem og tilbake til tannlegen for å fikse på tenna. Ikke bare vil personen ikke kunne bidra i tjenesten, men han vil også koste Forsvaret mye grunker.

Lenke til kommentar

Hvorfor skal man egentlig innom tannlege? Er det folk som ryker på det?!?

 

Jeg var i Panser for noen år tilbake og husker at det var en person som faktisk røk ut på tannlegestasjonen.

Jeg - for min del - var hos tannlegen like før jeg dro inn i militæret (ikke så smart gjort akkurat) og fikk derfor grønn lapp. Ganske fornøyd med den grønne lappen når jeg først fikk den, men det betydde at jeg ikke fikk tannlegetime i løpet av militærtjenesten, så det var litt kjipt. Om du heller får gul (tror jeg) så får du en tannlegetime i løpet av førstegangstjenesten og da får du fikset alt som trengs å fikses.

 

Men tilbake til han fyren som ikke bestod tannlegetesten. Jeg ankom Sessvollmoen dagen før og lå på rom sammen med noen andre personer. Midt på natten våknet jeg av at en av personene åpnet en colaflaske.. og denne personen var virkelig glad i cola. Tennene hans så ikke ut.. faktisk noe av det verste jeg har sett. Fyren burde hatt regulering siden alle tennene var skjeive og veldig skitne. Blir skremt av å bare tenke tilbake på tanken. Denne personen så vi hvertfall aldri igjen etter tannlegetesten.. gikk noen historier om at han bet tannpleieren i hånda, så skal ikke se bort ifra at fyren hadde tannlegeskrekk.

 

For å ryke på tannlegetesten skal tennene dine se SVÆRT dårlig ut.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...