Gå til innhold

Er dette en bra build? burde jeg endre noe?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

SSD: størrelsen er smak og behag. 60GB er nok for meg, men det krever at du har littegranne kontroll med hvor du har filene dine. DU bør legge downloads, mine dokumenter og slike ting over på en sekundær snurredisk. Om du gjør det så synes jeg ikke det egentig er BEHOV for mer enn 60GB - det er bare en liten luksus å ikke måtte tenke på slikt. Jeg ville heller valgt en litt nyere modell. Vertex 2 er på vei ut. Om du vurderer å legge litt mer i SSD, så ta en titt på Agility 3 (me samme som Vertex3, men Vertex3 selges ikke i 60GB versjon). Denne er er langt steg opp i ytelse og verdt prisforskjellen i mine øyne - dog det er jo litt smak og behag. EN vertex2 disk er jo på ingne måter "treg" heller og vil nok gi en god opplevelse den også.

 

Kabinett: Dette er mye smak og behag naturligvis, men du kan få gode kabinetter til lang rimeligere priser dersom det er et mål. Veldig individuellt som sagt derfor sier jeg ikke stort mer om det.

 

CPU: Jeg synes personlig det er veldig lite grunn til å gå opp til 2600K fremfor 2500K. De overklokker så og si identisk, og fordelene 2600K har (litt mer cache + hyperthreading) er ting som bare vil gi merkbart høyere ytelse i mer "arbeids" relaterte programmer - encoding, rendering, tallknusing osv. For spill er hyperthreading skjeldent veldig nyttig å ha. Noen spill yter faktisk hakket lavere med hyperthreading på enn uten. Det sier seg selv at disse CPUene skriker etter å overklokkes ihverfall moderat da det er så vanvittig enkelt selv på stock kjøler - men jeg anntar det er det du har planlagt - spesiellt med så hefig skjermkort (som vil kreve en overklokket CPU for å yte maks i mange spill)

 

GPU: Trenger du GTX590? Jeg ville vurdert en GTX 580 til å begynne med. Sansynligvis gir det ytelse i lange baner - og det koster ikke stort mer å legge på et ekstra kort senere om du føler du virkelig trenger mer ytelse.

 

Resten ser bra ut, og det er egentig ingenting "feil" med oppsettet du allerede har heller.. Jeg fortrekker Pro utgaven av hovedkortet over EVO personlig siden det hovedsakelig bare er et par ekstra kontakter på det - noe du allerede har i bøtter og spann på Pro - men det er jo ikke noen voldsom prisforskjell heller skal det innrømmes.

 

-Stigma

Endret av Stigma
Lenke til kommentar

takker for mange gode svar:) Brukerne på dette forumet har peiling! Det liker jeg:D

Har byttet ut Vertex 2 med en agility 3, pga at (som stigma skrev) var ytelsen drastisk bedre:)

 

Beholder kabinettet hovedsakelig pga at jeg liker "clean looken" på Corsair kabinettet.

Har valgt 2600k siden jeg driver med ganske heftige programmer som Cinema 4D, Sony vegas og photoshop, derfor blir det mye rendering.

 

Ser også nå på alternative RAM brikker:)

 

Takker igjen for svar, og kommer sikkert tilbake om jeg har flere spørsmål:=

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...