Gå til innhold

Formatering, størrelse og farger for visning av bilder


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Når dere først har laget så fin og dynamisk bildevisning har jeg noen kommentarer:

 

- Når den mindre versjonen av bildet er dynamisk i størrelse (Man kan selv bestemme ut fra URL, f.eks. 998x665: http://img.gfx.no/863/863211/img_8305.998x665.jpg , 1280x853: http://img.gfx.no/863/863211/img_8305.1280x853.jpg etc.

..Så kan man vel bestemme i profilen hvor brede/høye bildene skal vises? Så kan man selv i sin profil bestemme hvor store versjoner man vil se av bilder? Så slipper man diskusjoner om "jammen, tenk på tablet-brukerne" og annet - i profilen setter man ganske enkelt opp makshøyde og maksbredde som bilder skal vises i, og så viser digit-programvaren bildet i ønsket maksstørrelse eller i bildets maksstørrelse - hva som nå er det minste.

Burde ikke det være en forholdsvis enkel, grei og særs fleksibel løsning? :)

 

- Når man velger en mørk bakgrunn til lysboksen, så bør fargen på teksten under bildet flippe over til hvit i steden for svart. Ikke bare hvis man endrer bildet og velger bakgrunnsfarge bildet skal vises med, men også hvis man under visning/surfing klikker på en annen bakgrunnsfarge.

 

- En mye, mye viktigere funksjon (synes i alle fall jeg) enn å se bildet med/uten bakgrunn er å se bildet i full størrelse - linken burde være mye mer tydelig - kanskje rett under bildet, og i alle fall med en "større"/lenger link enn bare teksten "Link".

Endret av Trondster
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"Problemet" med dette er at dersom jeg ønsker en "perfekt" prresentert og oppskarpet versjon så lager jeg den i en viss størrelse. På Digit i dag vil det da være naturlig å gjøre dette i 1024 px i bredden da dette er det som maks vises. Dersom enhver selv skal velge hvilken størrelse de skal vise bildene i er det ikke lengre jeg som har kontroll på hvordan bildene vises...

Lenke til kommentar

Appappapp - hvis noen har valgt en større bredde vil bildet da etter mitt forslag vises i den fulle bredden du har lastet opp - typisk er dette kun brukere som aktivt velger en høyere maksbredde enn det som er default, og da vil dette kun gjelde bilder som blir nedskalert fra før av.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...