Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hvor raskt bør man merke effekt av penicilin?


quantum

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dersom du ikke har blitt bedre innen rimelig tid (et par dager), gå til legen igjen for ny undersøkelse. Jeg gikk på en penicilin-kur som ikke virket, og jeg ble faktisk dårligere. Fikk en annen kur, og merket store forbedringer etter 48timer.

 

Edit: Glemte et ord som endret hele meningen på innlegget.

Endret av Melkesjokoladen
Lenke til kommentar

Dersom du ikke har blitt bedre innen rimelig tid (et par dager), gå til legen igjen for ny undersøkelse. Jeg gikk på en penicilin-kur som virket, og jeg ble faktisk dårligere. Fikk en annen kur, og merket store forbedringer etter 48timer.

 

Husket du å erstatte magebakteriene som kuren drepte?

 

Skal selvfølgelig stå "som ikkevirket"

Lenke til kommentar

Går bedre nå, merket vel først tegn til bedring etter ca 4 dager. Nå er det en snau uke igjen av kuren og det burde gjøre susen.

 

Ser forøvrig ut til å være umulig å få sykemelding for hele perioden.

 

Gikk til legevakta søndag for en drøy uke siden fordi jeg følte meg temmelig dårlig (har hatt lungebetennelse før og kjenner symptomene). Ble avvist (prøve tatt) med beskjed om å komme tilbake hvis jeg ikke ble bedre. Dro til Strømstad (sommerferie) slik planen var iom at intet alvorlig var påvist og lå med nesa i været der i påvente av bedring. Ble værre og fikk penicilinkur mot lungebetennelse hos svensk lege på onsdag, som også skulle sende sykemelding i posten. Det ble sef. ikke gjort. Reiste hjem pga. diagnosen. Oppsøkte lege i går, som kunne strekke litt i regelstrikken og sykmelde meg fom. onsdagen hvor penicilinkuren startet og en uke. Oppsøkte så legevakta for å høre om de kunne sykemelde mandagen og tirsdagen, siden jeg hadde vært hos dem i forkant. Der fikk jeg beskjed om å ta disse dagene på egenmelding, men det har man visst ikke anledning til i ferien?

 

Nå skal jeg ikke klage i det heletatt, siden jeg stort sett har fått den sykemeldinga jeg trenger for å få igjen de fleste feriedagene (bare den muligheten er jo fantastisk), men å fått for hele perioden, uten noe "triksing", hadde nok vært helt umulig. Moralen er som vanlig, bli ikke syk.

Endret av quantum
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...