Gå til innhold

Promotering/trailer: THE THRILL OF A KILL


Anbefalte innlegg

Det går fremover med produksjonen av langfilmen vår, THE THRILL OF A KILL. Alle scener er nå ferdig innspilt, vi har redigert over en time av filmen, og vil i tida fremover redigere de siste 20-30 minuttene, samt jobbe med ekstramaterialet til DVD`en.

 

For å promotere filmen har vi også nå laget ei hjemmeside for den: http://www.thrillofakill.com

og vi har også satt opp en egen fanpage på Facebook: http://www.facebook.com/pages/THE-THRILL-OF-A-KILL/142353302508053

 

Ta turen innom! Kom gjerne med tilbakemeldinger om hva du synes om hjemmesida. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Filmen er en liten tribute til "gamle" slasher/exploitation-filmer også, så det passer bra med gammeldags design da. :)

 

Filmen kjøres nok rett på dvd ja. :) Muligens vil Another World Entertainment distribuere den (hvis vi er heldige... Hvis ikke, distribuerer vi den selv. :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Siste nytt om THE THRILL OF A KILL!

 

Horronews.net har skrevet en liten omtale, samt viser frem traileren - sjekk ut artikkelen HER: http://horrornews.net/39314/trailer-the-thrill-of-a-kill-2011/

 

Ellers så er filmen FERDIG nå, og jeg vil i morra sende inn et par demo-utgaver av filmen til bl.a. EC Entertainment og Another World Entertainment, så får vi se om noen av dem får lyst til å distribuere filmen. DET hadde jo vært konge da! Er nok langt i mellom filmer med budsjett på latterlige lave 30 000,- kr gis ut hos et større distribusjonsselskap. Men det er lov og håpe.

 

Utover det så anbefaler jeg ALLE og ta turen innom fanpagen på Facebook, til THE THRILL OF A KILL. Den finner du her: http://www.facebook.com/pages/THE-THRILL-OF-A-KILL/142353302508053?

 

Har også satt opp en egen fanpage på Facebook for VIOLENCE PRODUCTIONS, og den finner du her: http://www.facebook.com/pages/VIOLENCE-PRODUCTIONS/245916002106175?

 

Det som skjer videre nå fremover er at foruten og vente på tilbakemelding fra distribusjonsselskapene, så vil jeg jobbe med ekstramaterialet på filmen. Det blir masse extrastoff - teaser, trailer, behind the scenes, slettede scener, intervjuer, og kanskje kommentatorspor. Stay tuned!

 

Anbefal og promoter THE THRILL OF A KILL til alle dine skrekk- og exploitationinteresserte venner. Det er langt imellom norsk amatørfilm drar til på samme viset som vi har gjort nå!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

YES FOLKENS!! Da kan jeg bringe dere den FØRSTE, EXCLUSIVE anmeldelsen av filmen til undertegnede - THE THRILL OF A KILL. Artikkelen er skrevet av Dan Larsen fra Filmgal.org og kan leses i sin helhet her:

 

http://filmgal.org/Filmanmeldelse/thrill-of-a-kill.html]

 

Det er en hysterisk artig anmeldelse, og Dan har virkelig SKJØNT filmen og premissene den er laget på. Må si jeg er MEGET FORNØYD med denne anmeldelsen!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Yes folkens, NÅ skjer det en del interessante ting vedr. THE THRILL OF A KILL!

 

For det første, vi får premiere av filmen på "Norges Skumleste Filmfestival", RAMASKRIK - en ny skrekkfilmfestival, som skal ta plass i Oppdal, siste helga i Oktober. All info. om festivalen finner dere her: http://www.ramaskrik.net. THE THRILL... får visning sent fredag kveld 28.10.11. Og det blir visst 18-års grense på filmen... (merkelig det gitt... he he!). Dette skriver RAMASKRIK om THE THRILL...

 

"Emojenta Kimsi forlater hjemmet etter nok en krangel med mor. Turen går ut i naturen, der hun kanskje kan roe nervene litt. Lite aner hun at dette skal bli opptakten til den blodigste, sykeste og mest perverse dagen i hennes unge liv.

The Thrill of a Kill er laget på såkalt skolissebudsjett av ihuga horrorfans. Filmen er i sin helhet spilt inn i Trysil og er produsert av ildsjelene i Violence Productions. Filmen er, i likhet med The Woman som også vises på Ramaskrik, veldig drøy. Det hadde vært lett å feie det bort som morsom splatter hadde det ikke vært for imponerende godt skuespill av han som spiller morderen her. Han er skremmende normal og naturlig og det er det som for meg gjorde filmen veldig vond å se på. Det ser ut som at norsk undergrunnshorror følger i franskmennenes fotspor og pusher grenser langt, og gjør det godt. Denne visningen får 18 års aldersgrense på Ramaskrik."

 

Videre så har en av de store DVD-distributørene i Norge bekreftet at de er interessert i å gi ut filmen på DVD, så kanskje vi da får se THE THRILL... ute over det ganske land, fra en kjent DVD-distributør om ikke så lenge!

 

For mer updates, se: http://www.thrillofakill.com eller gå direkte til Facebook-gruppa vår: http://www.facebook.com/pages/THE-THRILL-OF-A-KILL/142353302508053

 

Galleriet på hjemmesida er forresten oppdatert med nyttige og artige kommentarer til hvert enkelt bilde nå. Vel verdt en titt!

____________

Endret av manitou
Lenke til kommentar

IceBlitz: Jeg vil gjerne høre hva slags budsjett og hvor mye ressurser kameraten din har hatt til rådighet, og hvor lang filmen hans er.

 

Traileren du viser til SER jo veldig "pen" ut, men gjør DET at det autmatisk blir en bra film?

Lyden er forøvrig ikke i synk, eller så er den bare dårlig dubbet, uten at jeg vet hva som er årsaken til DET. Traileren var ikke særlig givende, dvs. den ga meg ikke spesielt lyst til å se filmen, selv om den var FIN og se på, med fine kameraføringer, panoreringer osv. MEN, det kan jo selvfølgelig hende filmen er bra allikevel den. Er det forresten langfilm dette eller en kortfilm?

 

THE THRILL har kostet UNDER 30 000,- kr og lage, og det har ALDRI vært meningen at den skal se "pen" ut heller. Den skal være "nitty, gritty" i looken, se litt dirty og cheap ut. Fordi det ER en underground-film, så skal den også se ut som en underground-film. Det er en slags "tribute" til eldgamle sleazy exploitation- og slasher-filmer fra 70-80 tallet, og filmatisk "nytelse" var jo aldri noen av de filmene. MEN, jeg kan allikevel love tonnevis av sjarm og stemning i THE THRILL også.

 

Forøvrig er utfordringene med å lage en såpass omfattende amatørLANGFILM så store, at hvis jeg skulle brukt nitidig oppsett på det filmatiske, med rigging av dollytracks, kraner osv., så ville jeg ALDRI blitt ferdig med filmen. Slik den fremstår i dag, så har det vært en prosess som har vart siden 2007, og utfordringene med å lage langfilm på amatørbudsjett, er SÅ store at de fleste amatører ALDRI gidder og sette igang med slikt. Det er ikke grunnløst at det knapt finnes amatørlangfilmer i Norge f.eks. Du kan lese litt om disse utfordringene her: http://www.thrillofakill.com/amatorfilm.html

 

Historikken og bakgrunnen, og meningen med filmen, finner du en del om her: http://www.thrillofakill.com/omoss.html

 

THE THRILL... er en sjangerfilm, en undergrunns exploitation/slasher-film, og derfor ser den ut som den gjør. Hvis jeg ville laget en "pen", stilfull stemningshorror, så hadde den sett helt anderledes ut, men det har aldri vært hensikten her. Det jeg skal være enig med deg i, er at jeg skulle ønske vi hadde hatt tilgang på en egen lydmann under innspillinga. Det hadde vi ikke muligheter til, ei heller utstyr til. Filmen er laget med flere forskjellige mic`er, noen scener er det brukt bom på, andre ikke. Lyden er stort sett helt ok (til å være en slik billig undergrunnsfilm), i noen scener får vi dog litt "klipping" i lydnivået, simpelthen fordi undertegnede hadde klart og legge igjen hodetelefonene hjemme ved et par anledninger, slik at vi ikke fikk stilt lydnivået helt korrekt. Og det var aldri muligheter for å skyte scenene opp igjen heller, samt at dubbing er det verste jeg vet, så DET vil jeg unngå for enhver pris. Da er det bedre det høres litt "primitivt" ut. Det gir faktisk en "touch" av ekkel stemning også. Det hele ser mer autentisk ut, enn om det skulle være "pent og fint" og "perfekt".

 

THE THRILL... er ikke en "Hollywood-style film"; og kommer ALDRI til å bli det heller. Det er en "in your face - produksjon", sleazy, dirty, primitiv, nasty - men med stemning, sjarm, humor, atmosfære, og sin helt egen stil. :) De aller, aller fleste som har sett filmen hittil, ser ihvertfall ut til å være fornøyde, og hvis sjangerpublikummet liker den (dvs. folk som kjenner og elsker exploiation og slasher-filmer), DA er jeg fornøyd. :) Resten av publikummet trenger ikke og se den, fordi de vil neppe sette pris på den allikevel. :)

 

Når det er sagt, det ER brukt masse tid til etterbehandling av THE THRILL også. Fargekorrigering, effekter, lyder osv. Noen av scenene i traileren(e) og i filmen skal jo se ut som de er fra 60-tallet, og derfor ser de også ut som de er filmet på den tiden, med en "sliten look" og bronseaktige farger. Resten av filmen har en mer varm filmlook. Det er heller ikke brukt "komplett-kamera til 1500,- kr", ei heller blitt klippet sammen med to videospillere, hvilket blir veldig "flåsete" og si. Filmen ble påbegynt tilbake i 2007, med et bra DV-kamera, Sony PDX10 (nypris når den kom i Norge, rundt kr 25 000,-), og det er IKKE tilrådelig og plutselig skulle skifte til et HD-cam midt i produksjonen, ikke hadde vi penger til det heller, så derfor fullførte vi hele filminga med PDX10 `en og i enkelte scener med en Sony PD170 (nypris når den kom i Norge, rundt kr 35 000,-). Det er heller ikke sikkert filmen ville blitt noe "bedre" med et bedre kamera heller. Det er ikke kameraet som gjør en film bra, det er storyen, skuespillerne og "feelingen" man får når man ser filmen. Jeg har sett masse "fine" filmer som ikke gir meg noenting, mens en "dirty" produksjon fra f.eks. Olaf Ittenbach kan gi et mye mer vedvarende og evig inntrykk. Men det er klart, i dagens amatørfilmverden, så kommer man ikke fra at de aller fleste er utstyrsfetishister, og de har utstyr for hundretusenvis av kroner, men klarer man automatisk og lage 90 minutter med UNDERHOLDENDE film for det? Nei, det er ikke SÅ lett. :)

Endret av manitou
Lenke til kommentar

Det var et utrolig fint innlegg :)

 

Jeg ble solgt totalt.

 

Må bare beklage så mye for mitt forrige innlegg da jeg tydeligvis har misforstått hele konseptet og måten dere ønsker å presentere dette på. Når du nevner 60 talls, typisk slasher osv, så skjønner jeg helt hva du mener med at dere ønsket at det skal se slik ut som det allerede gjør.

 

Jeg er kanskje litt for besatt av at alt skal være rent, pent, støyfritt og føles naturlig. Er ikke gammel nok til denne nostalgien som presenteres i denne filmen, som sikkert vekker mange følelser hos mange. Om jeg skal reflektere litt rundt dette, så tipper jeg at jeg hadde blitt fornærmet om noen hadde klaget over Avatar om 20 år til, da jeg er superfan av denne og siden denne filmen vil være nostalgisk for meg om 20 år til.

 

Halen er lagt mellom bena, og jeg må igjen bare beklage for min krasse kritikk. Leste meg for dårlig opp på sidene deres, og baserte kritikken på appell mot unge mennesker som har mer dagligdags filminteresse.

 

Jeg gleder meg uansett til release, og jeg kommer til å stille meg først i køen for å kjøpe :)

Lenke til kommentar

Alt i orden IceBlitz, det er fort gjort og "se forbi" slike ting. Du er ikke den første som gjør det. Når det er sagt, kanskje min neste film blir en slik "stylish" og "pen" film. Kan være interessant og gjøre det også, men da må jo det tekniske utstyret stå i forhold til intensjonen, så vi får se. :) Men hadde jo vært artig det også da! :)

 

Anyway, jeg håper alle slasherfans og exploitationfans der ute har lyst til å se THE THRILL... er ikke hver dag amatørfilmere fra Norge forsøker og gå "all the way" og lage en helaftens slasherfilm, så jeg håper folk vil like det de ser, selv om det "bare" dreier seg om en amatørfilm. :)

 

Artig også om flere amatørfilmere der ute, drar til og forsøker og gjøre langfilm. Vi trenger flere amatørlangfilmer. Er mange talenter ute og går i "undergrunnsmiljøet" i Norge.

Lenke til kommentar

Jeg er helt enig. Folk må gjøre slik som deg, innse at de faktisk har et talent og bruke det.

 

Er sikker på at det finnes loads med mennesker som har fantastiske visjoner og drømmer om å lage film men som ikke tror dem er flinke nok til å begi seg ut på det.

 

Btw, jeg stiller gjerne opp hvis du trenger noe hjelp eller utstyr.

 

Har en del filmeutstyr som glidecam og slikt. Skal investere i en heavy mic med bom fra røde også. Om du i det hele tatt trenger en ryddegutt skulle jeg stilt opp for å lære mer om film :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Seriøst mann!

 

Når/hvor kan jeg kjøpe filmen eller eventuelt se den på Kino dersom dere skulle være heldige å få dette til?

 

Har utrolig lyst til å se den, og har gledet meg en stund nå :)

 

btw, slettet mitt krasse innlegg. Var jo flaut hvor mye jeg misforstod hehe :)

Endret av IceBlitz
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Har nå fått kontraktforslag fra et større distribusjonsfirma, så mulig vi gir ut filmen via dem, men det er ikke heeelt avklart enda. Må se litt på det økonomiske også, og ta en samtale til med dem. Hvis de skal gi ut filmen, så snakker vi nok om 3-4 måneder før den er ute. Hvis jeg trykker filmen selv kan den være klar til ca. 15. februar.

Lenke til kommentar

Skjønner.

 

Hadde nok vært greit å gi jobben til noen andre, da blir det mer profesjonell distribusjon som kanskje vil tiltrekke seg flere kundegrupper.

 

Ville nok kontaktet diverse aviser og tidsskrifter og høre om de er interessert i å lage en artikkel. Med det mikroskopiske budsjettet deres og den turbulente produksjonsmetodikken fordi noen trekker seg osv er nok veldig interessant for en avis å publisere en artikkel om.

 

Dette vil jo gi enormt god markedsføring, såklart kun hvis du skulle lykkes i dette da :)

 

Gjør som jeg ville gjort, ta på deg telefonsalgmasken og ring dag inn og dag ut i en hel uke. Ingenting er bedre enn om dere skulle få flere artikler, så ikke stopp om dere kun får 1stk artikkel :)

Lenke til kommentar

IceBlitz: Har snakket mer med distribusjonsselskapet i dag og de har veldig trua på filmen, noe jeg synes er stor stas. :) :) Tror det må være første gang i norsk historie en film laget på et så mikroskopisk budsjett, har fått såpass stor interesse fra et større distribusjonsselskap, og DET synes jeg er fryktelig artig da! Hadde ikke trodd de skulle like filmen såpass.

 

Det gjenstår noen detaljer, men det ser ut som det går i orden med en avtale med distribusjonsselskapet, og da vil det bli konkret og skikkelig promotering fremover. Disse folka har jo litt mer "muskler" enn det jeg alene kan stille opp med. :)

Lenke til kommentar

Ja, det gjenstår bare et par detaljer, så har vi en kontrakt på plass. :) De virker også veldig ivrige og gira på å få THE THRILL OF A KILL i sitt sortiment, og DET tar jeg som et stort kompliment. Det er langt i mellom filmen med et slikt mikrobudsjett (under 30 000,- kr) får noen avtaler med store distribusjonsselskaper, og selv om jeg selvfølgelig alltid kunne ønske at det tekniske var hakket bedre, så er det tydelig at de finner filmen spennende allikevel. :)

 

Om ikke annet bør det være til inspirasjon for andre også, det GÅR ann og få til en kul film, for lite penger og uten kameratustyr til hundretusenvis av kroner. Har man en kul story, pågangsvilje og ivrer for det man gjør, så JA - det ER mulig! :) :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Et par kjapppe nyheter! :) For det første så har vi fått ordnet ny hjemmeside nå, med skikkelig "filmlook". Tror det ble ganske bra ja! :) Kom gjerne med tilbakemelding om hvordan ting fungerer i forskjellige nettlesere.

 

http://www.thrillofakill.com/index.html

 

Har også laget en presentasjonsvideo, der undertegnede og hovedrolleinnehaver Arve Herman Tangen presenterer og snakker om filmen. Denne 20 minutters videoen kommer på ekstramaterialet på DVD`en, MEN vi har laget en liten smakebit, som er lagt ut på nettsida vår og YouTube også.

 

Du kan se den her:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...