Gå til innhold

Norton Ghost


Anbefalte innlegg

Hei

Sikkert feilposta det her men fant ikke noe bedre i farten.

For det første oppsett. Har to HD. på den første C og E. C med Win XP og en hel masse progam, og E med ting som jeg er redd for å miste (masse program,Mp3 filer osv. HD 2 (D) inneholder Win 98 og en masse spill (brukes kun til spilling) H er tom bortsett fra ei "Ghostfil" av C laga med Norton Ghost.

Så er spørsmålet, den dagen jeg klarer og rote det til slik at Win XP på C ikke starter, kan jeg da starte opp Win 98 og "restore" C fra H. Hva skjer når jeg restarter, vil alt være som den dagen jeg laga Ghostfila ? Høres litt for enkelt ut til å være sant.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så sant du har lagret ghostfila på en FAT partisjon (som er den vanligste), så kan du boote opp hvilken som helst DOS floppy for å kjøre Ghost. Og det er i grunnen det samme som du gjør når du lager ghostfila, for du lager aldri image av C inne fra Windows.

Når du skal restore C til en ny HD så lager du bare en ny partisjon (f.eks med fdisk). Formatering er ikke nødvendig.

Ghost er definitivt et program jeg ikke ville vært foruten.

Lenke til kommentar

Hei igjen og takk for svar så langt.

Men jeg er ikke helt fornøyd, kjørte Ghost fra Win 98 og som før nevnt ligger den på HD 2 på partisjon D. Win 98 på D crasher veldig sjelden mest fordi den som før nevnt er brukt kun til spill og der er det lagt inn kun det som kreves for å spille (drivere til HK, grafikk, lyd osv) Så hvis jeg nå, og det skjer sikkert ganske snart klarer og rote det til slik at Win XP på C ikke starter går det an og starte Win 98 på D og derfra kjøre "Restore" i Symantech Ghost og få alt tilbake sånn som det var på C ? Har prøvd en del Restore program gjennom tida og alt virka fint etter restart, Windows så helt normal ut, alle program lå der de skulle men ikke ett eneste ett fungerte uten å måtte legges inn på nytt.

Lenke til kommentar

Alt jeg kan si er at Ghost gjør jobben for meg og flere tusen andre. Windows fungerer da som normalt. Hva som er mulig å rote til slik at det ikke fungerer vet ikke jeg, men det er sikkert en del. Det er helt sikkert problematisk å ha programmene liggende på en annen partisjon og så restore et gammelt image.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...