Gå til innhold

Hvordan EA ønsker å behandle deg gjennom Origin (nye EA store)


  

16 stemmer

  1. 1. Skal du handle gjennom Origin?



Anbefalte innlegg

Som noen vet, har EA nå omdøpt sin EA STORE til Origin, og som ser ut til å utvikles for å bli den eneste digitale distribueringsbutikken for EA spill.

 

EA har allerede gjort to av sine spill ekslusive til denne butikken; Crysis 2, og det oppkommende SWTOR. Gjensynet med Alice er ingen plass å se, annet enn i Origin.

 

Med eklusivitet rundt sine spill vil de ikke være konkurenter med andre skybutikker, som Direct2drive, Steam eller Gamergate.

Om man ser på prisene i Origin butikken er det faktisk dyrere enn selv Steam, hvor du handler i Euro. Origin har flate 399kroners priser på de nyeste spill, og dette er på tross av at der vil ikke være noen mellommann mellom dem som tar en brøkdel av pengene deres. Rettferdigvis for kjøperene skulle dette bety billigere spill, men EA har valgt å være gjøre spillene dyrere.

 

Man må også være obs at et kjøp, til tross for å være fullpris (og godt over normal fullpris), vil gi rett til å laste ned spillet ditt i bare ett (1) år.

Gjennomføring av kontrakten:

Produkter og tjenester som vi gjør tilgjengelige på nettsidene kan lastes ned i ett år etter at du fullført kjøpet.

og

Hvis du har kjøpt tjenester av oss, begynner retten din til å bruke tjenestene øyeblikkelig etter at vi har sendt kjøpsbekreftelsen med e-post.

 

 

Så for å oppsummere:

 

EA lager en butikk hvor de legger inn sine populære spill i en butikk de eier, så de eliminerer konkuranse i den digitale distribueringsarenan.

 

De selger sine spill DYRERE, selv om de eliminerer mellommannen.

 

Du betaler FULLpris for å ha rett på et spill i ETT år. Nedtellingen begynner når du har KJØPT spillet, ikke når du først laster det ned.

Endret av heyitschris
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det må også nevnes at Crysis 2 kan fåes i mange andre digitale distribusjonsbutikker i skrivende stund, og at det var Steam som fjernet Crysis 2 fra tjenesten sin, ikke EA (se http://www.pressfire.no/nyheter/PC/3591/valve-fjernet-crysis-2-fra-steam). Til sammenligning kan man gjerne ta nettopp Steam. Valves egne spill er ikke mulig å få kjøpt noe annet sted enn Steam, og de tar seg gjerne svært godt betalt for dette foruten at de bruker euro istedet for USD.

 

Med unntak av 1-års nedlastningstilgangen som det skrives om i originalposten om er det ikke den helt store forskjellen mellom Origin og Steam. Det at Steam får mer konkurranse kan bare være en god ting for oss forbrukere.

Endret av Kharan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...