Gå til innhold

Hvordan er det å bruke marijuana?


MrLuni

Anbefalte innlegg

@Laffe: Vel, nå mener nå jeg at det er en forskjell på hasj og alkohol da. Og joda, jeg drikker alkohol, men det er nå også lovlig, og ikke så dyrt eller vanskelig å få tak i.

Det ble sagt tidligere i tråden her at ett gram med hasj kostet 150 kroner. Jeg mener at dette er et stykke over den aktuelle prisen, men la gå. Til sammenligning koster også en sixpack med halvlitere det samme. Om jeg skal ut å drikke "må" jeg gjerne ha en 9-10 stykker og da er øl dyrere. En jævla hodepine gir det meg også. Nå er det en stund siden jeg røyket selv, men jeg liker bedre å henge med folk som røyker enn som drikker. De blir generelt mer bråkete, frempå og korttenkte (når vi/de drikker altså). Ikke det at alle som røyker er så pratsomme og aktive, men jeg har ingen negative opplevelser med cannabis. Iallefall ikke om man skal sammenligne mot alkohol. Jeg har selv havnet på sykehuset pga det.

Endret av Lakus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vil si til dere som tenker på dette at det er en psykologisk effekt i å gå over på den andre siden av lovlig i forhold til rusmidler og at canabis er på samme side som heroin, amfetamin, kokain og andre narkotiske produkter. Dette er et kriminelt miljø og selv om noe er laget i Norge er mesteparten importert/smuglet inn og man støtter et nettverk som er alt annet enn hyggelig ved å kjøpe hasj/marijuhana. Noe å tenke på.. for alt du vet er det de samme folka som banket opp og ranet hu gamledama

  • Liker 1
Lenke til kommentar

vil si til dere som tenker på dette at det er en psykologisk effekt i å gå over på den andre siden av lovlig i forhold til rusmidler og at canabis er på samme side som heroin, amfetamin, kokain og andre narkotiske produkter. Dette er et kriminelt miljø og selv om noe er laget i Norge er mesteparten importert/smuglet inn og man støtter et nettverk som er alt annet enn hyggelig ved å kjøpe hasj/marijuhana. Noe å tenke på.. for alt du vet er det de samme folka som banket opp og ranet hu gamledama

 

prøver du å si at de stjeler hasj fra hun gamledama?

hva har den gamle damen med dette å gjøre :tease:

Lenke til kommentar

Min erfaring med folk som bruker slikt deler seg roughly i tre grupper:

 

1. De som festrøyker. De er gjerne litt opp i årene, har et liv og en karrierere og tar seg en blås sammen med gode venner en gang i blandt. Litt oftere så lenge de studerer.

 

2. De som gjør det til en livsstil. De er gjerne unge, og røykingen kommer i veien for skole og jobb. Istedet henger de på ulike forum hvor de poster statistikker og linker som viser at alkohol er tusen ganger mer dødelig enn hasj. Hasjen tar ikke livet av dem, den tar livet fra dem.

 

3. De som gjør det som flukt/medisin. De oppdager etterhvert at den fordømte virkeligheten de flykter fra er der når rusen går over, og at de ikke klarer å holde følge. De står i fare for å prøve noe som gir sterkere effekt, bare for å oppdage at sterkere stoffer gir akkurat samme problemet når rusen går over.

 

Mellom 1 og 2 er det selvsagt en glidende overgang.

 

Hva dette eventuelt forteller om legaliseringsproblematikken hører hjemme i en annen tråd.

 

Geir :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

hei

 

hvor kjøper man det :hmm:

jeg har hørt det er en butikk som heter shangrai ellernoe sånt

selger de bak disken da

anbefaler dere å teste hvis man er under 16 år :hmm: ?

har drukket øl en del ganger fra før

 

Jeg kommer ikke til å gi deg nummeret til noen dealere over forumet her. Alt handler om kontakter. Er du interessert i å få tak i, snakk med noen du kjenner som røyker, spør noen som røyker i en park eller huk tak i første duden du ser med dreads.

Shangri-La selger ikke bak disken lenger. De ble tatt for det for noen år siden.

Jeg anbefaler ingen å teste cannabis uansett alder, det er noe man får velge selv. Selv om det er hyklersk av meg å si at du bør vente til du er i hvertfall 18, mener jeg likevel det. Det er ikke sunt å bruke rusmidler mens hjernen er i en så stor forandringfase som den er i tenårene.

Lenke til kommentar

det er forskjell på hasj og marihuana.. mine opplevelser har vært at når jeg har røyka hasj, så blir jeg veldig..... slapp... det er nok av en grunn at man sier man blir 'stein' når man røyker hasj, for man føler seg virkelig tung som en stein :p Blir treig i hodet liksom, ser man på TV så går det så innmarri fort, får ikke med seg det som skjer.

Du røyker ikke hasj om du skal ut på byen å ha det gøy, man sitter heller hjemme og slapper av og prater skit. Men selvfølgelig, det er forskjell på hvordan folk opplever det.

Kamerater av meg virker som de er nogenlunde oppegående når de røyker det, mens jeg klarer knapt å reise meg engang.

Hjertet banker fort og, og man kan fort få noia av diverse, men det er også individuelt.

Jeg har slutta å røyke hasj, for de siste gangene har jeg bare fått noia :p

Og det føles liksom som om jeg er inni en boble, og alt rundt meg er langt vekke.. samtidig som det er der o.O

 

Marihuana er motsatt av 'stein'.. du blir mer.... 'flyvende'? Hahaa... husker vi røyka det på toppen av en hoppbakke og vi så utsikten over hele byen. Hadde bare lyst til å hoppe utfor og fly utover byen liksom. Man blir lettere, litt mer 'hyper'.. men man er fremdeles 'borte' inni den bobla....

 

For min del syns jeg marihuana var best, fordi jeg ikke var så veldig happy med å bare sitte der og være slapp....

Men det er vel bare å prøve. Ta et trekk, vent ett minutt før du tar et nytt... det tar noen sekunder før effekten kommer..

 

vanskelig å forklare. Men det er ikke som å være full...

og om du blir dårlig, som jeg har blitt, så hjelper det bare å prøve å sovne, eller komme over det... blir man dårig når man er full så kan man bare helle i seg masse vann og spy, så blir det mye bedre...

Lenke til kommentar

Indica gjør deg stein, sativa gjør deg høy. Weed er oftest mer sativa enn hasj, så det er derfor man opplever hasjen som mye mer sløvende, men dette er ingen gylden regel. Det finnes utrolig sterke indica strains for weed og man kan bli helt hyper av hasj.

Lenke til kommentar

Det er sant som det sies, at alkohol ofte fører til bråk, slåssing, uhell etc. For å ta et eksempel, så har jeg en kamerat som både røyker og drikker. Når han drikker kan han fort blir utagerende, og blir meget kjapt forbanna/opphisset, og har gjerne en tendens til å slåss litt på fylla. Derimot, når han røyker så blir han som et lam, sier ikke et ord og bare filosofere for seg selv på sofaen.

 

Jeg har derimot aldri slått noen på fylla, og er generelt en kontrollert person. Mitt hovedargument imot hasj er at det er ulovlig, og ikke noe jeg føler er nødvendig for min egen del å prøve. Hver sin smak selvfølgelig.

Lenke til kommentar

Alle reagerer vel forskjellig på cannabis - du får teste det ut hvordan du reagerer.

 

Jeg blir som regel bare blid og generelt litt "rusa" av en liten blås, men får jeg for mye blir jeg mer sløv og chill. Foretrekker det første! Stort sett alle mine opplevelser med cannabis har vært positive - blide mennesker, gode diskusjoner og et litt lettere/avslappet humør/stemning. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...