Gå til innhold

Fitocracy - gjør treningen om til et RPG


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Jeg irriterer meg faktisk litt over et par ting med Fitocracy.

 

1. Merkelig poengsystem som jeg ikke ser noen hensikt i. Hvis folk begynner å trene for å "grinde fitocracy" raskere, kommer de ikke til å bli i knallform, de kommer til å bli skadet. "Leaderboards" og konkurransepreg om å få flest poeng raskest forverrer bare dette.

 

2. Quests som bare tar hensyn til sett på 10 reps: Jeg løfter 100kg 8 ganger, men får ikke fullført questet som er "65 kg klubben" fordi det bare vil ha 10 reps sett. I verste fall kan svake sjeler bli fristet til å forandre programmet sitt for å bedre passe Fitocracys standarder.

 

 

 

Det jeg syns fitocracy gjør BRA er et veldig bra og intuitivt system for logging av økter, som også har et overraskende stort register av øvelser. Vi har et lignende system der jeg jobber, der tar man betalt for et system som ikke har halvparten av øvelsene Fitocracy har registrert, og det blir endel halvveisløsninger, typ registrere Barbell squat og skrive "dette var egentlig frontbøy" og lignende.

 

Syns det absolutt har potensiale, men jeg håper nesten de fjerner alt som har med poeng og quests å gjøre. Achievements kan bli :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...