Gå til innhold

Utholdenhetstrening omtrent hver dag?


Anbefalte innlegg

Sommeren nærmer seg, og i disse tider har jeg bestemt meg for å begynne å trene aktivt igjen etter en periode med kun sporadisk trening. Uten medlemsskort på treningsstudio tenker jeg å enkelt og greit kjøre denne øvelsen annenhver dag fremover:

Descending Burpee Ladder. Start with a set of 10 burpees. Rest one minutes. Then do a set of 9. Rest one minute. Continue lowering your reps by one on each set until you reach just one rep.

 

Men i tillegg blir det MYE fotball fremover, med kompiser. Kanskje hver dag.

 

Så spørsmålet mitt er om det kan bli FOR MYE utholdenhetstrening etterhvert, på mine forholdsvis tynne, spinkle bein? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Denne øvelsen er lignende beep testen omtrent? Det er en øvelse som du skal løpe 10 ganger en strekning så 9 så 8 ..... ?

 

Kanskje jeg tar feil men hva med 4x4 trening? Har lest at det skal først å fremst styrke oksygen opptaket i de musklene du trener, øke slagvolumet til hjertet og da gjøre at du på lengre sikt får en bedre kondis.

Lenke til kommentar

Nei, Burpees er den ultimate fullkropps-øvelse som visstnok skal aktivere de aller fleste musklene i kroppen, og samtidig gi utholdenhet. Veldig tung øvelse, etter hva jeg har erfart (og jeg har kun prøvd meg på de letteste variantene..). Anbefales å sjekkes ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...