Gå til innhold

[Løst] Hvilket headset er dette? (Bilde)


Anbefalte innlegg

Så en liten film snutt fra tg på abc nyheter som fikk gadget-hjertet mitt til å hoppe over noen slag. Hva i huleste er dette for et headset? Ser rått ut, selv om man ser aldri så nerd ut med det ;)Me wants it. whats this.bmp

 

Og på et helt urelatert emne, jeg skulle virkelig ønske at jeg klarte å rote meg ned på TG en gang bare for å få med meg livet der. Tror det tilsvarer mekka for meg ;)

 

Legger ved linken til filmen om det skulle bli noe krøll med bildet jeg prøver å legge ved jeg ;)http://www.abcnyheter.no/node/129647?autoplay=1

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe, ikke det minste fornærmet over flyttingen. Så vidt jeg ser, får jeg jo kommentarer på tråden min også takket være det. Ikke helt stø når det kommer til forum posting så litt veiledning er godt tatt imot.

 

Skrev inn kommentar på vg sin artikkel om TG, men selvsagt fjernet de kommentar feltet sånn ca. 30 minutter senere. Ettersom dagbladet har vedkommende avbildet med fullt navn så har jeg seriøst vurdert å sende han en melding for å få svar på dette. Jeg har jo søkt på google og prøvd mitt ytterste for å finne ut av dette, holder på å bli gal :p

Om han er noe i nærheten av så paranoid som det jeg er, så vil han nok freake helt ut om en ukjent tulling plutselig sender han melding for å finne ut hva han har på hodet så jeg tror jeg skal spare han for det ;)

Bra det ikke var bare jeg som syntes dette så stilig ut da.

Lenke til kommentar

Sendte han en sms ^^ Jeg skrev : Hei, så deg på vg og lurte på hva slags headset du hadde. Du skjønner at jeg brukte hele igår for å lete etter etter den, men fant den ikke! Derfor måtte jeg kontakte deg:D Håper du svarer :) Da skrev han: Bare google "union reality" så kan du finne den ;) men innmaten er erstattet.

Lenke til kommentar

Wooohoo! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

 

Viser seg dog at det ikke er like enkelt å finne noe sted å kjøpe det da (kjapt søk på google og ebay). Får vel holde øye med dette og se om jeg finner noe. Ser jo rimelig gode ut å ha på seg de der ;)

Takk Einar, nå slapp mannen med et svakt snev av sosial angst slapp ut å vifte med telefon nr sitt :p

Endret av PheIix
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...