Gå til innhold

Forslag til forumlek; albumstafett. (Idé fra vgd.no)


nybb

Anbefalte innlegg

Dette er en lek jeg har sett på vgd.no, og av uspesifiserte grunner gidder jeg ikke lage meg bruker på det forumet.

 

Albumstafett er en lek der en mengde forumbrukere nominerer ett album hver, og når et bra antall medlemmer har nominert ei skive (når man nominerer et album blir man også nødt til å anmelde ett album) blir det trekning om hvem som skal anmelde hvilket album. Hver bruker tar da for seg albumet og gir det karakter fra 1-10, noen velger også å tar for seg hver låt og gi en kort beskrivelse. Diskusjon foregår mellom anmeldelsene.

 

Dette er bare en interessetråd, for å se om brukerne her inne har lyst på en slik albumstafett.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, nei, ble kanskje litt kronglete forklart.

 

La oss si at 12 medlemmer nominerer ett album hver, da er vi oppe i 12 album, deretter blir det trekning om hvem som skal anmelde hva, så man får ikke velge hvilket album man skal anmelde, man kan heller ikke anmelde sitt eget nominerte album. Forhåpentligvis vil noen nominere ukjente album, så en annen tilfeldig forumbruker som ikke har hørt skiva, kan gi en ærlig karakter.

 

Like mange album som anmeldere, som gjør at det går perfekt opp. Vil du at noen skal anmelde et album du liker, du anmelde et selv, og vil du anmelde et album, du nominere et!

 

EDIT: Det er for øvrig heller ingen konkurranse mellom albumene, ingenting skal kåres. Det er bare anmeldelser for å se hva andre forumbrukere mener. Diskusjon vil jo også foregå mellom anmeldelsene hvis noen har inspill.

 

Ta gjerne en titt på det HER. Tatt fra vgd.no

Endret av nybb
Lenke til kommentar

Det er slik det er blitt gjort på vgd.no, men man kan jo selvsagt anmelde uten å gi en karakter også. Noen velger også å ta for seg låt for låt, gi karakter, og summere gjennomsnittet av hver låt til en helhetlig karakter. Men man er vel åpen for valgfri type anmeldelse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...