Gå til innhold

iPad-salget vil ta av i 2011


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor gidde å kjøpe et produkt man vet er planlagt foreldet? Ipad kom nettopp til Norge, og snart kommer Ipad 2....med den markedsposisjonen Apple har, så burde det ikke være så vanskelig for dem å lansere et produkt SAMTIDIG over hele verden! Typisk at Norge blir en dumpingsplass for gamle produkter, og Ola Nordmann løper å kjøper. Jeg skaffet meg Ipod touch 1 generasjon når den kom, var ikke lange tiden jeg hadde den før oppdateringer kom som gjorde at touchen ble "gammel" Nesten ingen apps som støttes lenger og man sitter igjen med en "vanlig" Ipod.

Og Iphone er jo en vits. Apple lanserer "ny" Iphone?? De ser pokker meg omtrent identiske ut hele serien! Og Ipaden kan man ikke gjemme under en stol at det bare er en forvokst Iphone. Altså ikke noe nytt spennende eller innoativt. Og jeg tviler sterkt på at Ipad 2 blir noe særlig mer spennende.

Apple burde få seg kuer eller noe, for noen som er flinkere til å melke et produkt skal man lete lenge etter!

Lenke til kommentar
Android...ikke få å meg til å le.

 

Funker da minste like bra som IOS på mobiler, så hvorfor ikke nettbrett? Personlig er jeg likegyldig mtp. nettbrett da begge deler har store begrensninger iforhold til laptop osv. og jeg da automatisk vil savne endel funksjoner. Uvisst hva jeg ville valgt av Galaxy tab og ipad.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...