Gå til innhold

Golden Sun: Dark Dawn


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har fulgt med på dette lenge og vurderer sterkt å kjøpe det. Men jeg venter Lufia: Curse of the Sinistrals i posten hvert øyeblikk, så vil nok heller spille det en god stund. (noen hardbarka JRPG-fans kjenner sikkert igjen Lufia fra SNES og GBC.) ;)

 

Edit: Det eneste jeg ser som et problem med Golden Sun 3 er at mange elsker det, mens andre syntes de er ganske kjedelig. Dessuten har vi jo Dragon Quest IX, Final Fantasy: The 4 Heroes of Light og Blue Dragon: Awakened Shadow fra før. Alle er ganske like, så er det plass til enda et? Av disse vil jeg helt klart anbefale Dragon Quest på det sterkeste. Jeg slet ut øynene og DSen på det spillet der. :p (seriøst, jeg var halvt blind i tre dager fordi jeg spilte det å dagevis i strekk.) :p

Endret av PityTheFool
Lenke til kommentar

Jeg prøver å kjøpe det meste som kommer ut av RPGer og det er ingen tvil om at jeg må ha dette. Når jeg kommer til å spille det er en annen sak, jeg har ennå ikke kommet i gang med de to første og toeren har jeg ennå ikke kjøpt da den er så dyr her i Europa, men vurderer å importere for å få den til en normal pris.

 

Jeg har fulgt med på dette lenge og vurderer sterkt å kjøpe det. Men jeg venter Lufia: Curse of the Sinistrals i posten hvert øyeblikk, så vil nok heller spille det en god stund. (noen hardbarka JRPG-fans kjenner sikkert igjen Lufia fra SNES og GBC.) ;)

 

Jeg regner med du er klar over at de har forandret originalkonseptet ganske mye. Turbasert kamp og random encounters er erstattet med et mer actionfokusert gameplay der du slåss i realtime, lignende Ys.

Lenke til kommentar

Om det er Lufia du sikter til vet jeg at det er realtime slåssing. Det er ikke en direkte remake av Lufia 2, men mer en remake av Lufia 2 med en god del fra Lufia 1. (derav tittelen Lufia: Curse of the Sinistrals i stedet for Lufia 2: Rise of the Sinistrals.) ;) Blue Dragon: Awakened Shadow er også realtime og bruker de skyggene som magi. Det fungerer helt utmerket. :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Tja, Dragon Quest IX var svært enkelt de første timene. ;) Selv koser jeg meg med Lufia: Curse of the Sinistrals. Den første bossen fylte begge skjermene. Kampene er i sanntid, noe som fungerer helt utmerket. Og når vi får kommentarer som "Our love will last the next millenium century!" og "We're the hare, you are just the tortoise." ser man fort at humoren er på topp. :p (hint: "Didn't the tortoise win in that story?") :p

Lenke til kommentar

Skulle visst ikke sagt at det var så enkelt. Plutselig havnet jeg i en kamp som jeg har store problemer med. Lurer på om jeg er for lav level eller har for dårlig utstyr, men får bare prøve igjen. Av en eller annen merkelig grunn pleier slikt alltid å løse seg etter at jeg har sagt her på forumet at jeg sliter, så håper det skjer det samme nå :p

Lenke til kommentar

Jeg klarte det nå, så planen funket :p Er forsåvidt første gang jeg har fått litt motstand i spillet, og da har jeg spillt i over 5 timer. Men var ikke så vanskelig likevel, måtte bare fokusere på en og en i stedet for alle samtidig.

 

Edit: Kan anbefale spillet ja, men husk at jeg har liten erfaring innen JRPG.

Endret av nouse4aname
Lenke til kommentar

Jeg kjøpte Golden Sun i dag og har spilt det ca to timer nå. Det er definitivt bra, og jeg gleder meg til å sette i gang historien, hente Djinns, prøve nye kombinasjoner og så videre. Det eneste jeg misliker er at det er så vanvittig mye historie i starten, og vi får alt inn med teskje. I Lufia tok det ikke mange minuttene før jeg havnet i en bosskamp med en boss som fylte begge skjermene, og ingen sa hva jeg skulle gjøre for å styre. I Final Fantasy: The 4 Heroes of Light får vi en rask gjennomgang av kampene, og så blir vi overlatt til oss selv. Men Golden Sun lover jo svært bra, og det har fått bra kritikk de fleste steder. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...