Gå til innhold

tilsvarende spill som space rangers og pirates!


Anbefalte innlegg

Som i tittel.

 

Noen som vet om liknende spill?

 

Det er altså den frie åpne verden jeg leter etter. Muligheten til å gjøre hva en vil, men helst i fugleperspektiv. Mange spill i space sim sjangeren, men få har enkelheten og samtidig dybden som space rangers serien.

 

Helst ikke førsteperson og langtekkelige kamper, ei heller kamper som fokus. Like mye vekt på handel, oppdrag, kamp, etc etc. Mount & Blade høres festlig ut, men er ute etter noe enklere grafisk sett. (altså helst isometrisk perspektiv)

 

Ikke rpg i den form at det er en historie som må løses, og at det er gitte oppdrag som styrer verden fremover. Som i pirates og i space rangers så går livet sin gang med eller uten din hjelp, dog pirates hadde desværre et plot som helst skulle gjennomføres.

 

Noen tips? Vanskelig å finne.

 

Anbefaler forøvrig space rangers 2 til alle som en. Gamer har en strålende annmeldelse ute.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er ikke en sjanger jeg har spilt noe særlig av, men såvidt jeg har fått med meg skal både Star Wolves serien og Terran Conflict serien kanskje ha noe av det du ser etter. Dersom du tåler gamle spill, anbefaler jeg Star Control 2, The Ur Quan Masters på det aller sterkeste. Litt mer historiedrevet enn det du ser etter, men veldig stor frihet og fantastisk stemning. Gamer har skrevet om eller anmeldt alt jeg nevner her, forklarer vel alt bedre enn meg.

Endret av Wrathmont
Lenke til kommentar

Vil forslå mount & blade og EvE. Det er kamp i begge, fokuset på kamp er dog litt sterkere i mount & blade enn EvE hvor du kan velge å nesten ikke avfyre ett skudd om du vil.

 

Mount & Blade KAN du velge å auto resolve kamper om du ikke liker disse. Selve kampene er som oftest korte, noen går over flere slag/runder. Men du trenger ikke spille alle 'rundene', blir du lei etter første kan du autoresolve andre.

Lenke til kommentar

eve er no ikke aktuelt, men at mount and blade kan hoppe over kampene er et stort pluss. Kanskje jeg tar en titt på det...

Star control 2 virket jo også stilig, men tror grafikken kanskje blir litt i eldste laget, men kanskje som et netbook spill...

 

det jeg likte best med pirates var den behagelige avslappede atmosfæren. Det var så deilig å seile rundt og høre bølgeskvulp, og mannskapet som sang hver gang man vant et slag. Herlig!

 

Star wolves og x3 virker ikke så veldig avslappende. Har x3 reunion, men aldri spilt det. Ble liksom to much, men har alltid planer om å ta det opp.

 

Flere tips tas imot med takk.

Lenke til kommentar

Vel, du "må" få hendene skitten for å si det slik. Det er litt kamp i starten, og turneringer må du selvfølgelig stille opp selv. MEN, du kan være handelsmann/hærfører og satse tungt på å ha en kraftig hær framfor å være sterk selv og når du eventuelt starter ditt eget kongedømme kan du få vassaler til å sloss for deg. Det vil si kompanjonger som lvler sånn som deg.

 

Skal si ifra om jeg kommer på noen flere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...