Gå til innhold

Handel på biit.no


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Biit.no er ikke noe annet enn en veldig fancy og oversiktlig kalkulator som regner ut prisene på Amazon.co.uk og viser dem i norske kroner. Med andre ord så bestiller du ikke noe fra Biit.no, men fra Amazon.co.uk, noe som er like trygt som Komplett.no. Meget trygt med andre ord.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Biit er bare et norsk "overlag" for amazon.com eller .co.uk, husker ikke helt hvilken av de. Så du kan likesågreit handle fra amazon, bortsett fra at biit.no er mye mer oversiktlig og har norske priser.

 

OT, så har jeg ikke handlet der, men har vært veeeldig frita flere ganger.

 

var ikke først gitt

Endret av Bruker-127711
Lenke til kommentar

Så du kan likesågreit handle fra amazon, bortsett fra at biit.no er mye mer oversiktlig og har norske priser.

Etter å ha lagt tingene dine i handlekurven og sjekket ut prisene (med eller uten toll og mva som Turboleif sier) blir du videresendt til Amazon.co.uk for å fullføre ordren. Det er den desidert enkleste måten å handle fra Amazon for oss nordmenn.

 

Bare så synd at det ikke finnes noen lignende sider for Play.com, Zavvi osv.

Lenke til kommentar

Alt dette visste jeg egentlig, men ble usikker siden f. eks mass effect står på 81 kroner, men hvis du ganger prisen som står under (9.99£) og ganger den med kursen som står på bunnen av siden (9,45) så får jeg dette til å bli 94 kroner, og da blir jeg litt engstlig når det kommer til prisen på f. eks 195 kroner..

Lenke til kommentar

lle priser er veiledende og basert på utsalgsprisen til Amazon.co.uk (GBP) omregnet til NOK (med dagens vekslingskurs på 9.45) rundet av til nærmeste hele krone. På alle varer under 200 kr (med unntak av bøker) trekkes også britisk moms på 17.5% ifra prisen Amazon.co.uk oppgir (siden dette er prisen på import av varen til Norge).

 

Derfor blir prisen 81kr, for de trekker 17,5% av i kassen på amazon.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
Gjest Slettet-mX5b8rLK

Har vurdert å kjøpe spill fra Biit.no, det vil si PS3 spill. Jeg lurer på om det er forskjell på spillet man får fra Amazon og det man kjøper i butikkene i Norge. Får man den britiske versjonen av spillet, og er det noen forskjell?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...